#86 Kenttäilyä

sunnuntai 1. toukokuuta 2011Moi! Anteeksi, kun en ole päivittänyt piiitkään aikaan. Ei ole ollut aihetta, eikä varsinkaan kuvia.. Nyttenkään, ette kyllä saa ratsastuskuvia. Blogille on kertnyt taas muutama lukija lisää + kommenttejakin on tullut kivasti ;)

Eilen siis lähdettiin Tuomaksen kentälle, tarkoitus oli mennä vähän puomeja ja sellaista. Sitten tänään lähdetän sinne ja tarkotus olisi hypätä pikkusia. Molemmat oli aika virkeitä kun laiteltiin niitä valmiiksi pihalla, koska hepoilla oli ollut kaksi vapaapäivää peräkkäin. Torstaina oli pakko pitää vapis, koska minulla ja pinjalla oli KuoRin Junior Team ja perjantaina oli kengitys. Molempien jalkojen asentoa muutettiin pystymmäksi Sanna B. ohjeiden mukaan, meillä kun ei ole kenttää niin olisi pitänyt lähteä kovalle tielle ja aateltiin, että jos jalat vähän hellinä niin sitten vielä tuonne kovalle ratsastamaan..

No, mutta Tuomaksen kenttä oli aika jees kunnossa, pölisi kuitenkin jo aika paljon. Äitin piti ottaa videoita, mutta videokamera jäi kotiin.. Äiti laittoi siihen kentälle sitten ravipuomit ja puomeilla linjan. Aluksi taivuteltiin vaan kevyessä ravissa volteilla, Voitto jotenkin tuntui oudolle ja epäilen, että saatto aristaa niitä jalkoja. En sitten mennyt loppujen lopuksi niitä puomeja ja menin muutenkin kevyesti, jotta tänään voisi hypätä pikkusen. Argh.. ja mä inhoan mun istuntaa, oikeesti en osaa ratsastaa selkä suorana ja ryhdikkäänä, heti kun rupeen tekeen jotakin painun taas ihan kenoon..

Pinja meni sitten ravipuomeja ja linjaa. Teki mm. linjan keskelle pysähdyksen tai voltin. Lilli oli kuulemma unohtanut nyt kahden päivän aikana mikä se pohje olikaan ;) Laukkasin Voitolla vähän ja siinäkin pyrin tavuttelemaan mahdollisimman hyvin. Tein sit pitkät loppuravit, koska Voitto toimii aina paljon paremmin laukan jälkeen. Lopulta se kulki ihan nätisti.

Toivottavasti videokamera ei jää tänään kotiin, jotta saatte jotain kuva matskua ;)

+ k o m m e n t o i k a a   n ä i t ä   p o s t a u k s i a :)

4 kommenttia

 1. Oi ihana toi uusi "ulkoasu" hommeli, tykkään paljon enemmän kuin edellisestä (:

  VastaaPoista
 2. Luin Youtubesta jostain kommentista että pidätte blogia, ja yritin googlettaa ja kaikkea, kun halusin löytää tämän. No, sitten löysin jotenkin tänne ja olen viimeisen kolmen päivän aikana lukenut kaikki tekstit! Eli odottelen uusia, joten postaile pian!

  P.s minusta tekstit ovat oikein hyviä, aiheet mukavia yms. Ja hyvä kun kuvia on niin ihanan paljon!!!

  VastaaPoista
 3. Millä ohjelmalla teet noi videot? Hieno toi tän postauksen video :)

  VastaaPoista
 4. frida - Kiva jos pidätte :D Onhan tuo vähän hienommin tehty ;)

  Anonyymi - Hah, teinkin sinne eilen mainostusvideon blogista ;) Mutta hyvä, että löysit lopulta tänne.

  Anonyymi - Ihan koneiden mukana tulevalla Windows Movie Makerilla :D Mun mielestä tuo ei oikein onnistunu tai siinähän on vain lisätty videota videon perään + musiikki, mutta hyvä jos pidit videosta ;)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.