#70 keinuhevosella maastossa

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Moi! Lähdettiin sit tänään käymään Pinjan+Lillin kanssa maastossa, Pinja oli ekaa kertaa jalan murtumisen jälkeen maastossa. Voitto oli ihan täpinöissään, nyt ei säikkynyt kaikkea, mutta hyppelehti ja koikkelehti miten sattu :D Välillä kun en antanut laukata meni kun keinuhevonen, heppa ei oo kyllä ikinä ennen olu noin villinä. Lillikin sitten toki vähän kiihty, mutta selvittiin hengissä kotiin asti.

Tie oli tosi hyväsä kunnossa oli jo lähes sula ja sopivan pehmeä. Auraamamme kenttä on jo melkeen sula ja sit siinä ratsastaminen loppuu, koska pohja on ihan peltoa.. Toivottavasti saadaan tänä kesänä rakennettua se kenttä!

Sen verran nyt huhtikuun tapahtumista, että:
- ti 5.4 minun ja Voiton estevalmennus Korholassa
- ke 6.4 ehkä kouluvalmennus Korholassa, Pinjakin menisi varmaan jo Lillillä
-  ti12.4 varmaankin estevalmennus, johonka Pinjakin tulisi
- ke 13.4 ehkä kouluvalmennus molemmat menisi taas
- pe-la 15.-16.4 aluevalmennukset, johonka Pinjakin osallistuu, mutta tekee sen verran mitä pystyy.

Sen jälkeen sit normisti valmennuksia ja toivotaan, etä tulisi kisoja lisää. Koska mitkään kisat ei tässä kuussa meile käy.. ja toukokuussa jo isot Sorsasalon kisat, sorsiksessa ei ollakkaan käyty hyppäämässä sitten Voiton+minun ekojen kisojen jälkeen, toivotaan että menisi pikkusen paremmin ;) Ne olisivatkin sitten tod. näk. ekat ulkokenttä kisat tänä vuonna.

Siivoiltiin muuten eilen ja tänään Voiton tarhaa, josta tulikin lantaa 7kottikärryllistä :>

2 kommenttia

  1. Pakko kysyä, että miten siskoltas oikeen murtu se jalka? :o

    VastaaPoista
  2. http://lillivoitto.blogspot.com/2011/02/47-vihdoinkin-jaksoin-paivitella.html

    tuosta postauksesta löytyy vastaus :)

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.