#64 Puomeja ja kaverin ihana poni

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Moi! Eilen käytiin katsomassa tuttavamme uutta ponia. Ehkä jotkut teistä tietävätkin kouluponi Aragornia tuttavallisemmin Aapoa. Poni oli kyllä ihan ylisöpö ja kivan oloinen muutenkin!

eikös olekkin melko söpö otus?


Sini ratsasti taas Lillillä ja Pinja opetti. Olin kyhännyt ravipuomit ja linajn puomeista kentälle.
Voitto meni ihan superisti, se ei oo pitkään aikaan ollu niin kivan tuntunen! Harmi, kun Pinja ei ehtinyt kuvata koska opetti Siniä ja Lilliä. Ravailin tein vähän väistöjä ja taivuttelin Voittoa. Sen jälkeen tulin ravipuomeja. Voittohömppää pelotti hirveesti ne ravipuomit ja eka kerralla kielsikin niille :D Toisella kerralla sit koikkelehti niiden yli jotenkin hassusti. Pikkuhiljaa rupesi sitten onnistumaan ja Voitonkin jännitys helpotti. Puomit oli aluksi Lillin mitoilla, eikä tajuttu pidentää niitä heti. Onneksi sitten pidennettiin, koska Voitto meni tosi hyvin ne pidempänä. Tunsi oikeen selkään, kuinka sen selkä pyöristy ja se venytti itteään. Laukkapuomeille tein ihan vain omalle silmälle treeniä, yritin etsiä mahdollisimman hyviä etäisyyksiä.

Sini on hirveesti edistynyt Lillin kanssa. Nyt Lillikin tottelee Siniä paremmin, eikä pysähtele joka paikkaan. Laukan nostotkin alkoivat onnistua jo eilen. Ajateltiin Pinjan kanssa liinassa laukkauttaa Siniä, jotta tulisi varmuutta siihen laukkaan.Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.