#60 Siilin estekisat

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Moi! En nyt jaksa mitään romaania kirjottaa, eikä kuviakaan valittettavasti ole.. Mutta oltiin Voiton kaa nyt siellä Siilissä kisoissa. Lilli lähti mukaan, mutta saatiin sille onneksi päiväkarsina. Voitto oli verkassa kiva, mitä nyt vähän laiska. 80cm radalle se oli alussa melko intopinkeenä, mutta hyppäsi kivasti kaikki esteet :) Rata oli kiva ja sujuva, ei ollu yhtään erikoisesteitä. Saatiin tupla 0 ja ihan ok ajassa, vaikka en varsinaisesti aikaa ratsastanut. Valitsin pitkän ja lyhyen tien välistä keskipitkät tiet ja oltiinkin lopulta 4. Voitto oli ihana palkintojen jaossa, kun oli niin reipas <3

90cm sitten alko ihan hyvin ja hyppäsi 5esteelle asti puhtaasti. Vitoselle ei sit sopinu askel ja heppa kielsi -> komensin raipalla, kun oli jo melkeen pysähtyny [komensin siis, koska kieltäytyi, en yrittänyt päästä enään esteen yli] Voitto sitten tulkitsi raipan käskyksi hypätä :D Ja en osannut varautua siihen, joten lensin.

Olen kuitenkin tyytyväinen kisoihin, vaikka 90cm tipuinkin :)

2 kommenttia

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.