#59 Kauhea kaivinkone ja kouluvalmennus

torstai 10. maaliskuuta 2011

Moi! Iskä puhdisti eilen sellaisella pikku kaivinkone/traktori/bobcat jutulla hevosten tarhat. Lilli pelkäsi hulluna sitä vaikka laite oli vasta Voiton tarhassa. Voitto taas ei sanonun mitään, mää pidin sitä kyllä narussa. Mutta Voitto vaan söi heinää, ennemminkin kone sai väistellä Voittoa, mitä Voitto konetta :D

Lillin tarhan siivouksen ajaksi otin ponin suosiolla pois tarhasta ja menin ihan reilusti kauas. Poni sitten päätti säikähtää ja lähti litomaan polkua pitkin, minä hetken mahallani perässä.. Poni juoksi polkua pitkin melkeen meidän pihaan, jossa huomasi olevansa liian kaukana Voitosta.  Sitten samalla vauhilla takasin, matkalla juoksi rautaisen halkokorin päältä.. Sain sitten ponin onneksi kiinni heti, eikä halkokoristakaan ollut tullut haavoja.

Lähdettiin sit Korholaan kouluvalmennukseen. Äiti meni eka kertaa valmennuksessa Lillillä :) Tunti meni molempien osalta ihan hyvin. Voittokin meni välillä kuulemma ihan nätisti, mutta minun istunnassa olisi parannettavaa. Kuten varmaan ootte kuvista huomannu istun ihan ryhdittömästi, en kanna käsiä, eikä kyynärpäissä ole kulmaa + polvi jännittyy. Tuon oman istunnan jos saisi paremmaksi, oltaisi jo pitkällä ;) Lillikin meni hyvin, mitä nyt oli vähän aluksi laiska.

4 kommenttia

 1. miksi se sun pikkusisko ei enää ratsasta Lilliä ? O;

  VastaaPoista
 2. Et varmaan ole lukenu aiemmista postauksista, että pinjalla on jalka paketissa. Nilkka murtui tippuessa hevosten jalkoihin maastossa. Eilen ratsasti Lillillä vähän, vaikka jalka vielä kipsissä :)

  VastaaPoista
 3. Aijjaa, voi hitsi ! Oon muka oikee ahkerasti lukenu aina kaikki, pitääpä kattoo et mikä on jääny välistä.. :D kilpailekko seuratasolla ? (:

  VastaaPoista
 4. Hei ja muuten, käyppä kattoon munki blogi :DD saa alkaa seuraileen jos kiinnostaa (::

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.