#58 eilisestä hyppelystä

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011
Moi! Eilen siis lähdettiin heppojen kanssa koko perhe Korholaan. Ennen mun ja Voiton valmennusta kouluvalmentajamme Ellu ratsasti Lillin. Sanoi onneksi, ettei ole hirveesti muuttunu huononpaan vaikka ei ole kunnolla mentykkään niin usein.


Verkassa Voitto oli melko laiska, mutta kun alotettiin hypääminen niin piristy pikkusen. Tehtiin aluksi tossa kuvassa olevilla punasilla pystyillä semmosta kolmikaarista kiemuraura jutskaa, jossa piti saada jokaiseen kaarteeseen saman verran askelia. Muutaman kierroksen jälkeen se onnistuikin. Sitten tultiin tota sinistä ravilähestymisellä. Eli pomi, ristikko, yksi askel ja okseri. Jota sitten aina nostettiin. Voitto tuli uuber hienosti 125cm <3

Vika tehtävä oli  sit päädyn kautta tolle pinkille pystylle ja sieltä sitten päädynkautta toiselle pinkille, ekan pinkin alla oli valkea portti ja toisen alla semmonen iso vesimatto kaksinkerroin. Voitto hyppäsi molemmat hienosti ja mukisematta :) Minä ja Voitto tultiin sit vielä lopuksi tiukkaatietä uralta ekalle pinkille oikeassa kierroksessa ja sit hypättiin se ja käännyttiin vasemmalle. Toivottavasti tajusitte jotain näistä epäselvistä selostuksista..1 kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.