#57 tulevan viikon ohjelma

maanantai 7. maaliskuuta 2011Moi! Eilen olin äidin kanssa Korholassa kilpailutalkoissa. Oltiin siellä joskus vähän ennen kymmentä ja lähdettiin sit joskus kuudelta, jonka jälkeen sit vielä liikutettiin omat hepat. Mutta oli kyllä hirmu kiva kattoo kerrankin kaikkien suoritukset, itse jos starttaa niin ei ehi nähä kun muutaman.. Minä olin siis radalla liputtamassa + nostelin puomeja yms. ja äiti oli tornissa kellottamassa. Kotona isi oli tehnyt tallityöt ja vieny heptakin sisälle, ei ollu löytäny päitsiä mistään niin oli sit loimista "taluttanu" ne sisälle ;> Illemmalla minä juoksutin Voiton ja äiti ratsasti Lillillä. Molemmat hepat oli hirmulaiskoja..

Tähän nyt suunittelen alustavasti tämän viikon ohjelman.

Ma 7.3 vapaapäivä
Ti 8.3 Tuomaksen estevalmennus Voitolle + Ellu saattaa ratsastaa Lillillä (??)
Ke. 9.3 Ellun kouluvalmennus molemmilla hepoilla
To 10.3 Kotona maasto/kentällä
Pe 11.3 vapaapäivä tai jotain kevyttä
La 12.3 kotona kentällä tai maastossa
Su 13.3 Voitolla kisat ja Lilli lähtee mukaan seuraksi

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.