#56 kaksi huippupäivää on mahdottomuus

lauantai 5. maaliskuuta 2011videolaatu näissä estekuvissa..


Moi! Tänään oli siis aluevalmennusten toinen päivä :) Lähdettiin iskän kaa aamulla hakeen sieltä ratsivarustekaupasta se romaani, löyty semmonen perus lampaankarva, mutta on kuulemma vähän liian paksu vieläkin.. Muttajuu asiaaan. Oltiin kaupungissa ja äiti soitti, että se mun ryhmä on peruttu, koska kaikki muut oli peruneet siitä. Sain sit päättää meninkö aikasempaan poniryhmään, jossa olin eilen vai myöhempään hevosryhmään. Halusin sit mennä poniryhmään, koska ovat samantasosia minun kanssa :)

Kaverini Ella lähti sit taas helppimään ja kuvailemaan. Ehittin sit lopulta ihan hyvin siihen valmennukseen ja jäi vielä aikaa verkatakkin oikeen kunnolla. Tehtiin aluksi puomitehtäviä. Puomien välillä voltteja ja sit piti taas suoristaa ja tälläsiä.. Tehtiin sit puomien kanssa lyhyttä radan pätkää, jonka jälkeen sit ihan normi pitkä rata. Radalla oli mm. kolmoissarja kiinni seinässä, sit lyhyellä sivulla okseri yms.

Ekalla radalla tulin alitemmossa kolmoselle ja tuli kielto, kielsi sitten samalle esteelle kun tultiin toisesta suunnasta. Toinen rata oli jo parempi, ihan puhtaasi mentiin, mutta pukkasi vauhti kiihtymään Voitolla loppuakohti. Kolmas rata oli sit vähän eri ja isompana. Siihenkin tuli muutamia kieltoja, jotka johtu ihan minun vääristä etäisyyksistä. Sanna sanoikin, että meillä ei ole mitään yhtä hankalaa kohtaa, vaan tarvitaan hirveesti kokemusta vaan lisää.Olin kuitenkin ihan tyytyväinen, vaikka ei mennyt läheskään niin kivasti, kun eilen.. Kotona sit menin Lillillä puomeja ja taivuttelin. Olin jotenki ite niin poikki, että meni vähän miten sattuu se ratsastus. Laukassa menin sit vähän reippaammin ja heti kun käskin raipalla pepulle, se pukitti, hassu poni :D Ellakin sitten lopuksi ratsasteli Lillillä. Meni oikeen hienosti, mitä nyt Lilli vähän yritti testailla Ellaa hidastelemalla hirveästi :D

Ilmotin meidät nyt Voiton kanssa Siilin aluekilpailuihn, jotka on ensiviikonloppuna. Katotaan miten menee ;> Ihanaa kun on hiihtoloma tän viikon <3


Ella kyydissä :) Ella on aloittanut ratsastamisen joskus 2010 syksynä/talvena ja
 menee siihen nähen tosi kivasti Lillillä:))

Ravipuomit

Ilmava takapää on :D Poni protestoi, koska annoin pepulle raippaa :D

tän postauksen kaikki kuvat c Ella<3

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.