#44 Läheisriippuvaiset aluevalmennuksessa

perjantai 7. tammikuuta 2011

 Moip :) Oltiin siis tänään aluevalmennuksessa. Itse treenit meni hyvin, mutta läheisriippuvaiset Lilli ja Voitto olivat aika hössöjä -,- Voitto hajotti Lillin valmennuksen aika kuljetussuojat, kärryn sisävalon ja repi kärrykameran irti seinästä. Otettiin sitten se pois ja kävelytettiin äitin kaa vuorotellen ja Emmi video Pinjaa+Lillilä maneesissa. Saatiin laittaa Voitto ulkokarsinaan, mutta sielläkin pisti ranttaliksi. Lopulta se asettu talliin, jossa oli muita hevosia. Lilli hössäsi Voiton valmennuksen aikana samanlailla, mutta ei yhtä pahasti, onneksi!

Lilli hyppäsi hyvin, mentiin molempien ryhmässä melko pieniä. Lillillä oli vain normaalia enemmän virtaa välillä otti omia pukkisarjoja ja koikkelehti muutenkin. Voittokin meni hyvin, oltiin kehitytty Sannan mielestä tosi paljon viime kerrasta, mutta paljon on vielä tehtävää. Mentiin eka sileellä, sitten puomeja ja pieniä ratoja. Voitto ei kyttinyt vaikka oli erikoisia portteja yms. Kerran se kielsi, mutta vika oli minun. huono lähestyminen, en suoristanut tarpeeksi yms.

Huomenna sitten uudestaan :)

PS. TEIN HIENON VIDEONKIN, MUTTA EI ANNA LADATA TÄNNE :< LATAAN JOSKUS YOUTUBEEN JA LISÄÄN TÄNNE..

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.