#5 Juoksutusta

maanantai 25. lokakuuta 2010

Hei! Eilen oli liukkaampaa kun edellisinä päivinä, joten tielle ei ollut asiaa :( Aiomme aluksi ratsastaella käyntiä ja ravia pellolla, mutta loppujen lopuksi juoksutimme Penan omistajan Tuijan opastuksessa molemmat hepat.

Harjattin hevoset tarhassa, kumpaakaan heppaa ei oikein se touhu huvittanut ja molemmat pyörivät ja lähtivät karkuun. Oli pakko laittaa päitset ja pitää kiinni. Kun oltiin harjattu päästettiin molemmat irti, ja oltaisi kohta ruvettu laittaan satulaa yms. Lilli päätti kuitenkin piehtaroida ja Voitto perässä :D Ei kuin harjaamaan uudestaan, tällä kertaa otettiin hepat sisälle.Sitten äiti ehdotti, että jos juoksutettaisiin, koska Tuija olisi neuvomassa ja opettamassa. En ole juoksuttanaut ikinä, vaikka hevosen olenkin omistanut yli vuoden ::D Eka kokeiltiin hiekka pohjaisessa tarhassa, mutta se oli liian pieni ja upottava. Oli pakko mennä pellolle, jossa Lillillä tulikin tilsoja, mutta Voitolle ei tullut. Lillillä oli koko ajan jousto champon(?) ja poni menikin oikein mallikkaasti sillä. Lilli toimi tosi hyvin äänellä :)Voitollekkin laitettiin nuo champonit aluksi, mutta rupesi kuulemma rullaamaan itseään hiukan liikaa ja otettiin ne sitten pois. Voittokin meni nätisti, mutta välillä minun juoksuttaessani yritti vaihtaa yhtäkkiä suuntaa ja pari kertaa siinä onnistuikin.Lumet ovat kyllä täksi päiväksi sulaneet, mutta tiet yhä jäässä. Täytyy varmaan tänäänkin köpötellä pellolla. Huomenna este valmennus Korholassa maneesissa <3 Tämä postaus ehkä kirjoitettu epä huolellisimmin kun muut, koettakaa kestää.

5 kommenttia

  1. Kiva postaus, oikein hyvä näin, ei mun mielestä epähuolellisempi?
    Mukavasti kuvia, vaikka niistä en hirveesti blogimerkinnöissä tykkääkkään.
    Ja kivan usein postaat, plussat siitä! (:
    Ja nätit hepat teillä kans ;D

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.