#3 Kesä muistoja

lauantai 23. lokakuuta 2010

Tänään jo toinen postaus. Lunta sataa taas ja kohta lähden katsomaan Horse Showta televisiosta, mutta ennen sitä lisäilen hieman kesäisiä kuvia ja taisipa joukkoon
tulla jokin hieman syksyinenkin kuva :)


Kesäloman jälkeen ensimmäiset kisat VuRilla. Lillillä ja Pinjalla meni hyvin,
 molemmissa luokissa sijoittuivat.


Voittoa haukotutti kovasti Minnan hieroessa.
Lilli lepäilee


Ukkoakin nukutti <3


Tuomaksen leireillä olimme molemmat Lillillä, koska Voittoa ei silloin vielä
omistettu.

Minä ja Lilli

Ensimmäisiä treenejä Voitolla

Ja ensimmäinen tippuminen Voitolta.3 kommenttia

  1. Ensimmäinen! Tämän päivän tarkoitus olisi lukea sinun kaikki postauksesi:)

    VastaaPoista
  2. Tosi hyviä kuvia voitosta, ja nyt kysyisin, että millä objektiivilla saa parhaita kuvia hyppäävistä tai muuten vauhdikkaasti liikkuvista hevosista? Kamerani on tällähetkellä Samsung NX2000, ja minulla on siihen peruslinssin lisäksi 50-200 mm objektiivi. Saako kyseisellä objektiivilla minkäänlaisia kuvia tuollaisista tilanteista (esim. kun yhdessä kuvassa hyppäät voiton kanssa?) jossa hevonen hyppää, ilman että kuva menee ihan sumeaksi tai epätarkaksi tai että hevonen on jo kauan aikaa sitten hypännyt? Mitä asetuksia suosittelisit?:)

    VastaaPoista
  3. Miten sinä tipuit tuolta Votelta alas? :o Jäi kiinnostamaan. Joo, ja älä ihmettele mun nimimerkkiä tästä viestistä koska minunkin nimi on Tiia.

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.