#2 Tarhakausi alkoi

lauantai 23. lokakuuta 2010

Eilen saatiin tarhat valmiiksi pohjien kunnostuksen jälkeen. Aamulla oli kuitenkin niin kamala keli, että annettiin hevosten syödä heinät sisällä ja vietiin ne ulos vasta n. 8.00. Hieman jännitin miten Voitto ja Lilli sopeutuvat samaan tarhaan.  Laitumella ne olivat samassa, mutta olihan tilaakin enemmän. Näyttivät kuitenkin ihan tyytyväsiltä :)
Kerronpa nyt hieman lisää tallistamme. Eli pihassamme olevassa tallissa on kolme karsinaa ja satula/rehu huone. Talli on "sisustettu" vuoden 2010 alussa. Kunnon kuvia minulla ei ole, mutta alla olevissa kuvissa näkyy karsinoita hieman.

Minna hieroo tässä Lilliä.


Enkä eilen tainnut muistaa kertoa kolmannen karsinan asukista. Tuijan vuonna 2007 syntynyt ruuna Vaneroy Cerloc "Pena". Vaikka Pena onkin nuori se käyttäytyy todella mallikkaasti :)


Pena


PS. Odottelen paria heppa kama pakettia postista :D Tuli tilailtua Hööksiltä otsapanta Voitolle ja heijatinkamaa + hevostarvike Ma-Nulta Eurohunter full neck fleeceloimi molemmille. Lillille vaaleanpunaisena ja Voitolla harmaa.

4 kommenttia

 1. onko tää pena vieläkin siellä teillä? Ei vissiin? :D

  VastaaPoista
 2. Hauska postaus taas kerran. Huomaan kyllä todella hyvin kuinka paljon olet kehittynyt blogin kirjoittamisessa. Oliko sinulla muuten jo tässä vaiheessa banneri? Millä teet bannerisi? Tahtoisin tietää koska itsekin tahtoisin tehdä bannerin.

  Lilli näyttää hauskalta tuossa kuvassa missä on tarhassa. Ei yhtään näytä itseltään.

  VastaaPoista
 3. En edes tiennyt että teillä joskus on tallissa asustanut joku Pena-niminen hevonen:) Mutta nyt sitten tiedän:D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.