#1 Infoa

perjantai 22. lokakuuta 2010

Hei! Ekassa postauksessa ajattelin kertoa hieman tarkemmin hevosistamme ja itsestänikin jotain :) Aloitimme siskoni kanssa ratsastuksen n. 7-vuotiaina ratsastuskoulussa. Ratsastimmekin muutamassa eri paikassa, kunnes aloimme hoitamaan naapurimme ihanaa suokki tamma Usvan-Liljaa vuonna 2008. Lilja lähti kuitenkin viettämään eläkepäiviään 2009 kesällä.

Ensimmäisen ponimme Lillin ostimmekin 2009 syksyllä. Tamma oli ensimmäinen poni, jota kävimme edes katsomassa ja kaupathan ne tuli :) Lillin kanssa sitten treenailimme ja kilpailemmikin pikku luokissa siskoni kanssa. Lilli muutti meidän pihaan omaan talliimme vuoden 2010 alkupuolella. Seuraksi sille saatin valmentajamme shettis Keskimäen Iita.

Voitto muuttikin meille muutamia viikkoja ennen koulujen alkua 2010. Oli melkomoinen muutos siirtyä ponista hevoseen ja vieläpä melko isoon :) Voiton kanssakin on tullut jo treenailtua ja sama aaltopituus rupeaakin löytymään.


Lillin kanssa olen itse kilpaillut 80-90cm ja Pinja 70-80cm. Lilli on n.146cm korkea ja tammamainen, mutta kiltti poni. Sen on tuonut maahan Juha Ruutsalo vuonna 2004. Se on ollut ratsastuskoulussa, josta meni entisille omistajille he kilpailivat Lillillä 80-110cm vaihtelevalla menestyksellä.
Lilli on siis nykyään enemmän siskoni Pinjan ratsuna.


Voitto on lempeä ruuna, jolla on kilpailtu 100-110cm luokissa. Sen on tuonnut maahan Sanna Backlund Alankomaista 2009. Voiton ensimmäiset kilpailut menivät vähän penkin alle. Syy kylläkin on selvä: liian nopeasti lähettiin kisoihin, vaikkakin luokka oli "vain" 80cm. Tarkoituksena olisi seuraavan kerran startata joulukuussa, jota ennen nyt treenaillaan :)

20 kommenttia

 1. Kivoja heppoja teillä ja tosi söpöi!!!!

  VastaaPoista
 2. kiva postau mukavia kuviaaaa!!!!

  VastaaPoista
 3. Hei. Kiva blogi oon lukenu jo kauan

  VastaaPoista
 4. oon jo lukenu 1 vuoden!

  VastaaPoista
 5. Selailin noi sun kaikki postaukset läpi. Kesti noin tunnin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah..! :D sama! PS: teillä on söpöt hepat :3

   Poista
 6. Tosi kiva tota lukee noita sun vanhoja postauksia. :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. paska postaus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sun mielestä!

   Poista
  2. No hei miten oisit muka ite tehny EKAN POSTAUKSEN?!?!?! :/

   Poista
 9. Tosi kiva postaus. Ajatella että nyt kun tänne tätä kommenttia kirjoitan niin haluaisin kysyä. Olitko tässä vaiheessa varma siitä että blogistasi tulisi näin suosittu. Olet pyörittänyt yhtä blogia yli kolme vuotta ja toinen yhtä menestyvä blogi takataskussa. Toivoisin että joku arvostaisi minunkin blogiani yhtä paljon joskus vaikka nyt postauksia tulee harvoin ja banneri puuttuu sekä kaikkea muuta mahdollista.

  VastaaPoista
 10. Eksyin jotenkin sun ekaan postaukseenn:D

  VastaaPoista
 11. Tiiättekö mis ratsastuskoulul on ollu? Oon ite (muistelisin) menny jollai lilli nimisel kimol ponil joskus 100000000000000000000000000000000vuotta sitte ratsastuskoulus

  VastaaPoista
 12. Tosi hienoja hevosia ja aivan mahtava blogi! Jos jostain saisin kolme toivomusta niin yks niistä olis et pääsisin tapaamaan sut ja Pinjan!:D

  VastaaPoista
 13. ompa kiva postaus :)!!!!!

  VastaaPoista
 14. Huh huh... Olipas homma selata kertaalleen tänne vajaa kuusi vuotta sitten julkaistuun postaukseen. Tästä lähden lukemaan vähitellen jokaisen sinun postauksen tähän päivään saakka, vaikka olenkin sen tehnyt jo kerran. Kuvien laatu on parantunut huimasti vuosien varrella ja on tullut huomattua että esteistuntakin on parantunut. Kiva huomata miten pienestä tämä kaikki on lähtenyt ja nyt sinun blogiasi seuraa jo tuhansia ihmisiä! Olet tehnyt varmasti kovan työn blogisi eteen, mutta se on kyllä varmasti kannattanut :)

  VastaaPoista
 15. Kiva katsella näitä vanhoja postauksia!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.