MinäMoikka! Olen Tiia ja olen aina asunut täällä Kuopiossa. Tällä hetkellä ikää löytyy 20-vuotta ja syntymäpäiväni on 7.helmikuuta. Tällä hetkellä katseeni on kohti lääkärin uraa, kunhan ensin vain pääsisi kouluun sisään. Hain nyt 2017 ensimmäistä kertaa Kuopion yleiselle. 

Perheeseeni kuuluu kaksi pikkusiskoa, Sini ja Pinja, sekä tietysti äiti ja isi. Meillä on pihassa oma kolmen karsinan talli sekä kenttä. Heppojen lisäksi perheeseemme kuuluu kaksi mäyräkoiraa, Armi ja Nipsu.

Ratsastuksen aloitin 1. luokalla yhdessä siskoni Pinjan kanssa. Ratsastimme  parissa eri ratsastuskoulussa ja ratsastuskouluajan jälkeen liikutimme/hoidimme naapurin suomenhevostammaa Liljaa. Liljan omistajan uusi hevonen Bella majailee myös nykyisin tallissamme. Liljan lähdettyä viettämään eläkepäiviä tuntui ratsastuskouluun palaaminen askeleelta taaksepäin ja saimme ensimmäisten oman ponin Lillin yhteiseksi Pinjan kanssa. Lillillä kisasimme molemmat 80-90cm luokissa ja kotiin tuomisena oli yleensä aina ruusuke tai jopa pari. Lillin oltua meillä vuoden minä sain Voiton ja Lilli jäi kokonaan Pinjan käyttöön.


 INSTAGRAM
Snapchat @tiiasuomalainen
tiia.suomalainen (at ) dnainternet.net