Lääkikseen haku q&a

perjantai 28. joulukuuta 2018

Moikka! Täällä joululomaillaan lukemisesta, mutta ajattelin tämän videon lisäksi kirjoitella pian myös tarkempia kuulumisia tänne blogin puolelle. Nyt kun ei tarvitse pariin viikkoon lukea niin ehtii tehdä näitä muita juttuja :D Mutta nyt kysymyksiin, joita lähetitte @tiiastudies instassa lääkikseen hakuun liittyen:


1 kommentti

  1. Hyvä video! Ja hyvä että olet malttanut ottaa nyt joulun/vuodenvaihteen aikaan vähän lomaa lukemisesta, oot lukenut tosi ahkerasti :) Oon seurannut pitkään sun blogia ja Youtube-kanavaa ja nyt viime aikoina on ollut mielenkiintoista seurata sun pääsykoeurakkaa. Tsemppiä siihen!! Kiva jos aiot kirjotella tänne blogiinkin kuulumisia.

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.