Talviset Lightroom presetit hevoskuville ovat nyt täällä!

sunnuntai 18. marraskuuta 2018


Talvella ihanien kuvien ikuistaminen ei ole pimeydestä johtuen aina niin helppoa edes ulkona, mutta saati pimeässä maneesissa tai tallissa. Tämän paketin tarkoituksena onkin auttaa sinua muokkaamaan helposti talvikuviisi väriä ja maneesikuviin valoa. Paketti sisältää 14 presettiä/filtteriä, jotka tekevät kuvien muokkaamisesta todella helppoa.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ.

1 kommentti

  1. Oho, on kyllä isot erot noissa esimerkkikuvissa! :o Haikeeta nähdä Voiton ja Lillin kuvia... <3 <3

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.