Esittelyssä meidän mäyräkoirat

sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Koirat ovat aina satunnaisesti näkyneet mun somessa, mutta nyt ajattelin kuvata Armista ja Nipsusta ihan oman videon, joten tässä vähän tarkemmin meidän perheen mäyräkoirista:

5 kommenttia

 1. Palasin parin vuoden jälkeen lukemaan blogiasi ja pakko myöntää, että ennen blogin ulkoasu oli paljon siistimmän ja kivemman näköinen. Osasit tehdä niin hienoja bannereitakin. Harmi, että blogi on nykyään vähän"sotkuisen näköinen", ja noita isoja mainoksia on joka kohdassa... :/ Mutta huomaa kyllä, että kirjoittaminen on jotenkin sujuvampaa. :) Tosi kivasti osaat kirjoittaa!

  Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, mutta nykyään reilusti yli 50% selaa blogia puhelimella ja mun osaaminen ei riitä toimivan puhelin layoutin tekoon, joten tällä hetkellä mennään tällä :/

   Poista
 2. Hei! Olen lukenu sun blogia tosi pitkään :) opiskelen itse Kuopiossa terveysalaa yliopistossa ja bongannutkin sut muutamaan otteeseen kaduilta mut en oo kehdannu tulla juttelee. Jos tarviit tsemppiä tai tietoa Uefin maailmasta tai opiskelukamua niin otapa tästä viestisätä koppi niin voidaan kattoo :) terv. Tuore kuopiolainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi vähän kiva kuulla ja hauska et oot noin useestikkin bongannut :)! Mitä oot tykännyt Kuopiosta?

   Poista
  2. Oon tykännyt paljon :) ihmiset on kyllä ihan älyttömän puheliaita etelämpään verrattuna, mut on nätti kaupunki ja opiskelijaeläm on täällä tosi yhteisöllistä! Toivottavasti pääset samaan kouluun!

   Poista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.