2. Pinjan tallivideopostaus maastoilusta

lauantai 2. joulukuuta 2017


Ihanaa joulukuun toista päivää! Nyt olisi vuorossa Pinjan kuvaama tallivideopostaus eräältä aivan ihanan lumiselta päivältä. Kumpa pysyisi tuollainen lumi jouluun saakka! Onko teillä muuten siellä yhtään lunta vielä?


3 kommenttia

 1. Minkä takia te loimitatte hevosia vaikka niillä on paksu talvikarva (siltä ainakin videoissa näyttää)? Itse en ole koskaan ymmärtänyt ihmisten intoa loimitella hevosia vaikka pelkällä talvikarvalla pärjää hyvin säällä kuin säällä(tietysti jos on hikinen hevonen ja todella kylmä tai tuulinen sää niin se on eriasia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska ne ei viihdy ulkona ilman loimia koko päivää. Liekö sitten ei oikeasti niin paksu karva mille näyttää tai pilalle hemmoteltuja vaan :D

   Poista
 2. Ihan huippua, kun teette joulukalenterin!!! :D Tää toka luukku oli ihana, niin kaunis talvinen maisema ja lumisade... Täällä (Turun seutu) oli lunta mutta se sulaa kovaa vauhtia pois :/ Nätti joulukuusi muuten teillä tallissa!

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.