19. Livelähetys tallista

tiistai 19. joulukuuta 2017Hävettää myöntää, mutta joulukalenteria väännettiin niin tiukalla aikataululla ja tavoite oli saada se youtubeen oikeana päivänä ja siinä kaikessa kiireessä unohtui kokonaan blogi. Saatiin kun saatiinkin joulukalenteri kuitenkin ajallaan jokaisena päivänä youtubeen, joten saanen olla hiukan ylpeä, että jälleen onnistuttiin. Onneksi tilastojen varjossa kuitenkin lähes kaikki seurasivat kalenteria youtuben puolella ja teille pelkkää blogia seuraaville nyt sitten kerralla kunnon pläjäys joulukalentereita!:D

Joulukalenterin 19. luukku oli livelähetys tallista youtubeen. Ehkei niin mukavaa katsottavaa jälkeenpäin kun tämän puhelimella kuvasin, mutta livenä moni tuntui pitävän ja kuvaaminenkin oli kivaa!

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.