18. My day

maanantai 18. joulukuuta 2017


Viime viikolla kuvattu my day muuttuikin tylsästä lauantaista Pinjan kanssa joululahjashoppailuihin. Otettiin myös uusia instakuvia tuona päivänä ja ehdimpä aamulla jopa lukea parisen tuntia!


4 kommenttia

 1. My day on aina ihan parhaita!! :D Ja tosi kiva että olette tehneet jo kolme noita hevostohtoreita, ne on niin mielenkiintoisia :) Mutta ou nou mikä kuva tossa edellisessä postauksessa, siis se kun tiput Voitolta... :o Ikävän näköistä tietysti kun tipahtaa, mutta hyvin ajoitettu otos!

  VastaaPoista
 2. Aika noloa. Huomenna 24.12. Ja teidän joulukalenteri pahasti jäljessä. Miksi edes tehdä kalenteria, ellei pysty kunnolla tekemään. Jos jotain luvataan, niin se pitää tehdä, ellei pysty, ei luvata mitään. Eikö niin?'

  VastaaPoista
 3. Kaikki luukut kyllä tubessa :)!

  VastaaPoista
 4. Missä luukut? Seuraan vaan blogin puolella?

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.