17. Hevostohtori 3

sunnuntai 17. joulukuuta 2017Hevostohtori osa 3 nyt vuorossa. Tämä sarja olikin menestys ja te olette laittaneet mielettömästi kommentteja videota varten, joten eiköhän osia ole tulossa vielä lisääkin!
2 kommenttia

  1. Tuleeko jouluna muita postauksia kuin joulukalenteri? :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun teette näitä videoita. Tuon "hullun" hevosen kuvausta kuunnellessa mietin vaan, että eihän mikään hevonen suunnittele että tänäänpä murran kolme kättä ja huomisen ohjelmassa on kaksi aivotärähdystä! Hevonen ei kiukuttele ilman syytä, ja jos kyse ei ole kivusta niin syy löytyy melkein aina satulan päältä. Hevonen ei murra kenenkään luita, vaan ratsastaja sattuu onnettomuudekseen putoamaan huonosti. Paras keino ehkäistä vakavia vammoja on hyvä tasapaino! Ja tietysti turvavarusteet. Silti joskus sattuu ja tapahtuu. Jos pelottaa niin pitää sanoa opelle ja pyytää että saa tehdä helpompia tehtäviä tai mennä vaikka ympyrällä jos hevonen on helpompi hallita siinä.

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.