13. Pinjan antaman joululahjan avauas

keskiviikko 13. joulukuuta 2017


Yhdistettiin tällainen avataan toistemme joululahjat ja tilataan toiselle vaatteita video. Pinja siis tosiaan tilasi mulle "lahjaksi" vähän vaatteita ja yhden toisenkin tuotteen ja videolla näette mun reaktion miten onnistunut paketin sisältö oli!

Jos muuten kiinnostaa lahjakorttiarvonta House of Brandonille mun instassa niin vielä ehtii tästä osallistua.

Pipo oli loppuunmyyty, mutta tästä löydät paidan ja tästä käsineen (tuotteet saatu).

2 kommenttia

  1. Härreguud mitä sun kulmakarvoille on tapahtunut ? Onko menny värittely vähän yli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollasethan mulla aina on jos vaan oon meikannut, nyt tosin en ehtinyt laittaa silmämeikkiä niin näyttävät varmaan voimakkaammille kun muuten "meikitön look", mutta kulmat tehtynä.

      Poista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.