10. Hevostohtori osa II

sunnuntai 10. joulukuuta 2017


Hevostohtori -videosarja saa jatkoa ja jälleen pohditaan Pinjan kanssa teidän laittamia hevospulmia. Suosiosta päätelleen, voitaisi kuvata kolmaskin osa eli jos sulla on joku ongelma niin laita kommenttia tulemaan!


1 kommentti

  1. Nää hevostohtorit on tosi hyviä, mutta on noi muutkin joulukalenterin luukut! :) Mä olisin kysynyt tosta pukittelusta, mutta vastasittekin siihen jo. Ratsastuskoulussa jossa käyn yks poni pukittaa usein laukannostossa, olen tippunut siltä jo kaksi kertaa... :/ Pitäis varmaan vaan saada oma tasapaino paremmaksi!

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.