Vastauksia hevosaiheisiin kysymyksiinne

tiistai 5. syyskuuta 2017


Huh, kylläpä aika rientää! Viime postauksesta on ihan luvattoman kauan... Nyt kuitenkin uuden videon kera täällä bloginkin puolella ja tällä kertaa aiheena hevoskysymykset, joita saitte mulle Instan puolella lähetellä. Meinasin aluksi tehdä tämän tekstimuodossa, mutta jotenkin tuntuu helpommalle niin tehdä kun katsoakkin videomuotoisia vastausvideoita. Jos tätä ei jaksa tarkemmin katsoa, voi sen laittaa taustalle soimaan kun selailee vaikka jotain muuta sivua, sillä varsinaisestihan videolla ei katsottavaa ole - vain kuunneltavaa!

15 kommenttia

 1. Kiva video, kysymyspostauksia ois taas kiva lukee kirjotettunakin (:

  VastaaPoista
 2. Hyvä video! Ainut, että ääni jotenkin kaikuu tms että pitää laittaa tosi kovalle ja sitten kuulostaa pahalta, ja enemmän kysymyksiä olisi voinut videoon ottaa. Muuten tosi hyvä ja toi tausta on ihana! Terkkuja votelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on vähän ongelmana vielä, että täällä uudessa kämpässä kaikuu jonkun verran :/

   Poista
  2. Onko sulla edes verhoja ikkunoissa tai kaihtimia?🤔😇

   Poista
 3. Kyselin jo edellisessä postauksessasi samshieldin kypäristä, että vastaavatko mielestäsi kokoaan :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja sitä kokoa saa säädettyä niillä täytteillä helposti :)

   Poista
 4. Milloin ne 2 muuta videoo tulee?😇😌

  VastaaPoista
 5. Hyvä video! :) Toi oli järkevä ratkaisu että luit/kuvailit ne kysymykset ääneen, ja tausta oli hieno :D

  VastaaPoista
 6. Särähti korvaan tuo kohta missä sanoit, että tippuminen ei ole paha juttu. Ihan normaaliahan se on, mutta kyllä tippuessa voi olla huonokin tuuri ja käydä tosi pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai voi :D Enhän mä sanonut ettei voisi. Tarkoitin vain sitä, että turha lietsoa paniikkia ja pelkoa. Suurimmalla osalla kerralla ei kuitenkaan käy mitään..

   Poista
 7. Hyvä mutta vähä eäselvä video! :3

  VastaaPoista
 8. Olisiko mahdollista kuvat myweek?
  Sulla kun ei niitä hirveesti oo.

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.