Lillillä pitkästä aikaa

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Moikka! Mä vedin sadalta vuodelta tuntuneen tauon jälkeen torstain vapaapäivän kunniaksi ratsastushousut jalkaan ja hyppäsin Lillin koulusatulaan. Ja fiilis oli kun olisin viimeksi eilen ratsastanut, ei ne taidot vaan hetkessä ruostu.

Tai toki ne ovat tälläkin hetkellä ruosteessa. Istunnassa on hiomista ja vanhat virheet eivät harjoittelemattomuudella ole ainakaan katoamaan päässeet, mutta silti! Nyt pitää kyllä ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä useammin Lillillä.

Kenttä on priima, tallissa on hevonen jolla voi ilmaiseksi ratsastaa ja meneehän se ratsastus urheilustakin päivän kävelylenkin sijaan esimerkiksi.

Pinja ei ehtinyt leipomisiltaan pahemmin kuvailla, joten saatte nyt tyytyä muutamaan räpsyyn ja videopostaukseen. Mutta joku päivä pitää kyllä ottaa kunnollisia ratsastuskuvia, niin näkee itsekkin, että kuinka hukassa se oma istunta tällä hetkellä on...

5 kommenttia

  1. Tässä videossa oli kyllä sitä jottain mikä oli teijjän vanhemmissa videopostauksissa! Tykkäsin <3

    VastaaPoista
  2. Rakastan vaan näitä videopostauksia, ihanan rentoja👍💕 Kuulin tossa missä sanoit laittanees ratsastushousut jalkaan että "Laitoinpa ihan pelastushousut jalkaan"😂😂

    VastaaPoista
  3. Olen samaa mieltä kuin edelliset kommentoijat eli mahtava video! :) Lilli ja Voitto on tosi nättejä <3 <3 Kesä on ihanaa aikaa meille maneesittomille hevosihmisille talveen verrattuna! :D Onko teidän lähellä muuten mahdollista uittaa hevosia?

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.