19// Instagram vinkkejä

maanantai 19. joulukuuta 2016


Joulukalenterin 19. LUUKUSTA paljastuu vinkkejä instagrammaajille! Tätä on toivottu paljon, joten paljastan omat vinkkini instagram feediä, kuvanmuokkausta ja muita instajuttuja varten.

8 kommenttia

 1. Laitan tässä itselle kovasti kuvien takia kiinostusta herättäneitä insta tilejä: lindajeps, jessevaananen, ennikett, viivapic.

  VastaaPoista
 2. Hyviä vinkkejä 👌
  @luaranen 😜

  VastaaPoista
 3. Tietokoneella muokkaamalla saa myös laitettua bion eri riveille :)

  VastaaPoista
 4. Tää ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen mutta snäppiin kylläkin (oon nii nössö etten uskalla siel laittaa). Ni tosiaa joululahjatoivevideo vois olla kiva! :)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa ladata dropbox jos haluaa näppärästi siirtää kuvia koneelta puhelimelle tai toisin päin. Ei tarvitse piuhoja ja sähköposteja kun muutamalla napsautuksella kuva löytyy kummaltakin laitteelta :)

  http://goldiponi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Mikä sen kuvan muokkaus ohjelman nimi on minkä sanoit ekaks?? Ja tooosi kiva video!!!❤❤

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.