15 // My day

torstai 15. joulukuuta 2016


Joulukalenterin 15. LUUKUSTA paljastuu Pinjan my day. Sinänsä outoa julkaista se minun blogissani, mutta yhteisiä my day videoita on vähän vaikea kuvata. Julkaisin eilen kuitenkin tavan luukun lisäksi toisen postauksen, joten kannattaa tsekata se. Sieltä löytyy kiva 30% alennuskoodikin..

5 kommenttia

 1. Tää video loppu jotenki tosi kesken ja vaikka puhelimen äänitys ei mikää paras tietenkää ookkaa, siltikin vois puhua vähän kovempaa :) mutta kiva video!

  VastaaPoista
 2. Himppa ihmetyttää. Nukutte puolille päivin, valvotte kahteen yöllä ja taas illalla mennään. Eikö teidän tarvitse tehdä mitään töitä? Ei edes kotitöitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herätään kyllä aina viimestään siinä 10 aikaan viikonloppusinkin :) Pinja käy kouluss ja mä töissä joten kyllä meillä arkena on ihan normaali elämän rytmi ja kotitöitä tehdään kyllä plus hoidetaan tallia. Ei syytä huoleen ;)

   Poista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.