10 // Seitsemän sekunnin haaste

lauantai 10. joulukuuta 2016


Joulukalenterin 10. LUUKUSTA paljastuu youtubessa suosituksi tullut 7 second challenge eli suomeksi seitsemän sekunnin haaste. Ja koska tämä on hevosblogi niin toteutettiin idea talliolosuhteissa ystäväni Hennan kanssa!

8 kommenttia

 1. Tosi hyvä video!
  Tehkää näitä 7sekunnin videoita lisääkin tallissa.

  VastaaPoista
 2. Miksi Voitolla voi mennä vain käyntiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska sen jalassa on semmoinen vamma, joka ei kestä kovempaa käyttöä :/

   Poista
 3. Hyvä video :D Kiva nähdä Hennakin taas välillä jollain videolla, oon tykännyt niistä teidän aiemmista yhteisvideoista :) Se edellinenkin eli mielipide-video oli hyvä, voisitte tehdä muutenkin joskus lisää mielipide-aiheisia videoita!

  VastaaPoista
 4. Eikö ne sun sanomat värit ollu ruunikko ja raudikko? 😆 Raudikolla varmaan meinasit rautiasta, niinku henna siinä heti korjaskin. Mutta sit googlasitte rautiasta vaikka raudikko oli se epäselvä.. 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlattiin molemmat ja raudikko oli siis synonyymi rautiaalle :)

   Poista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.