tiistai 22. tammikuuta 2013

Ripsieni tarina

Ne joita ei lifestyle postaukset kiinnosta, voivat skipata koko postauksen suosiolla.

Otin ripsipidennykset elokuussa. Nyt päätin kumminkin lopettaa huollattamisen ja antaa niiden tippua. Ehtiväthän ne 5 kuukautta päässä ollakin. Nyt teitä kiinnostaa varmaan miksi näin päädyin tekemään.

Ensimmäinen ja isoin syy oli raha, jouduin maksamaan pidennykset itse ja alkoi tuntumaan, että käyttäisin nämäkin rahat mieluummin johonkin muuhun kuin ripsien huoltamiseen Toinen syy oli se, että ripset eivät vain pysyneet enää järjestyksessä. Voi johtua siitä etten jaksanut harjata niitä tai siitä kun omat ripset olivat niin ohuet, etteivät ne jaksaneet pitää pidennyksiä enää niin hyvin järjestyksessä. Toivottavasti vielä joskus saan tollaset kumminkin koristamaan silmäni. Vastaan nyt kumminkin pariin useasti kysyttyyn ripsipidennys kysymykseen.

Paljonko ripsesi maksoivat?
Laitto muistaakseni 80e ja huolto 40e, halvin löytämäni paikka Kuopiosta.

Kuinka pitkään ripset pysyivät sinulla?
n.5 viikkoa, joka on keskimääräistä pidempi aika. Yleensä ripset pysyy n. 2 viikkoa.

Miten peset kasvosi tai käyt suihkussa, jos et kerran kastele ripsiä?
Pesen kasvot normaalisti mutten huljuta koko naamaa vedellä. Otan meikit silmän läheltä pois vanulapulla. Suihkussa käyn kastelematta naamaa.Muutama pidennys on vielä kiinni tuossa jälkeen kuvassa. Oikein puoleisessa silmässä vain kaksi, toisessa vähän enemmän. En ole viitsinyt repiä niitä pois vaan annan tippua itsekseen. Omat ripseni ovat kärsivät jonkun verran, eivät kumminkaan mielestäni mitenkään järkyttävästi.  Tosin, muutos peiliin katsoessa on kyllä ihan järkyttävä. Tuntuu kun ei olisi ripsiä ollenkaan. Päädyinkin sitten ostamaan kokeeksi ihan oikeat tekoripset, jotka liimataan aina paikoilleen.

Moni sanoo tekoripsien olevan epäkäytönnölliset ja hankalat laittaa, mutta olen kyllä ihan eri mieltä. Olen käyttänyt ripsiä nyt n. viikon ja laittaminen sujuu tosi nopeasti ja vaivattomasti. En ole joutunut korjaamaan liimauksia koulupäivän aikana muutamaa pikku repsahdusta lukuun ottamatta.Mutta sitä ei voi kiistää, etteikö pidennykset olleet vielä helpomma ja kätevämmät..:)

 Perehdyin vähän asiaan parin lifestyle blogin kautta ja päädyin ostamaan Seppälän ripset, mutta liiman Sokokselta. Parhaaksi suositeltiin Duo nimistä liimaa, mutta sellaista en Kuopiosta löytänyt. Sokoksen liima on toiminut todella hyvin, mutta ehkä minä joskus ostan tuon Duon liiman. Seppälän ripsiä voin silti suositella, vaikka niiden mukana tuleva liima on jotain todella järkyttävää. Annoin sen olla silmissäni 5minuuttia, eikä se silti kuivunut?

Tässä silmissä Sokoksen irtoripset. Toinen puoli on päivän mittaan vähän valahtanut alaspäin.
Pidennykset olivat luonnollisen näköiset myös ripsen tyvestä, toisin kuin tekoripset. Ne olivat myös helppokäyttöisemmät, mutta nyt olen ehdottomasti rakastunut näihin tekoripsiin. Ehkä mä vielä joskus hankin pidennykset, oli ne kumminkin niin kätevät ja luonnolliset!

 Näiden ohjeiden mukaan laitoin ensimmäisellä kerralla ripset paikoilleen. Itse vedän kajaalit silmiin, jotta irtoripsien ja omien ripsien väliin ei jäisi mitään rajaa.

Nyt odottelemaan milloin omat ripset kasvavat vai kasvavatko koskaan? Toivottavasti.

53 kommenttia:

 1. Kiva postaus vaikka hirveästi en tälläisitä jutuista pidä(:

  VastaaPoista
 2. Noi tekoripset näyttää tositosi kivoille!(:

  VastaaPoista
 3. Pietätkö siis joka päivä nuita tekoripsiä?:) tosi kivan näköset tekoripset !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän joka päivä kun jossain ihmisten ilmoilla liikun :)

   Poista
 4. tee vaa enmmän näitä lifestyle -postauksii näitä on tosikiva lukee! :))

  VastaaPoista
 5. voisit tehdä enemmän lifestyle postauksii ne on tosi kivoi.huomasin yhden kirjotus virheen kun siinä luki kajaalait ni pitäiskö siinä lukee kajaalit mut ei se ainakaan mua haitannu vaikka siinä sillee luki oli tosi hyvä postaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi hiukan hassua, jos sinua kirjoitusvirheet haittaisivat, koska omassakin kommentissasi on paljon korjattavaa. :D

   Tosiaan tämä ei nyt ole yllä olevalle osoitettu, mutta omasta mielestäni on todella tyhmää valittaa kirjoitusvirheistä ylipäätänsä ja vielä tyhmempää se on, jos kyseinen kommentoija ei itsekään ole kirjoittanut oikeaoppista tekstiä. :)

   Poista
  2. Itsehän se Tiia noissa aiemmissa postauksissa pyysi ilmoittamaan, jos löydetään kirjoitusvirheitä postauksista...

   T. eri anonyymi kuin aloittaja.

   Poista
  3. toka ano: ite asun sellasella aluella jossa puhutaan tollee ja en löydä mitään virhettä ekan anon kommasta :D mitä siinä oli sitten korjattavaa? :D mua ei haittaa miten ihmiset kirjottaa kuhan siitä saa vaan selvää... se kyllä mua ärsyttää kun ihmiset kokoajan kommentoivat kirjotusvirheistä tuskin nekään mitään kympin kirjottaijia oo... en ainakaan mä :DDD

   Poista
  4. Tuskin teillä puhutaan kirjoitus virheistä ja tuskin teillä jätetään teksteistä isot alkukirjaimet pois. Itse en ainakaan ole kuullut sellaisesta alueesta. :D

   Poista
 6. heeii millon tulee se myday video tai kuvat?

  VastaaPoista
 7. XDD etkö tienny et ripset ei kasva !?!!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ripset kasvaa.. Monet ihmiset jotka käyttää ripsienpidennyksiä, ottaa pidennykset välillä pois jotta omat ripset saa aikansa taas kasvaa ja rauhoittua pidennyksiltä.

   Poista
  2. Ano etkö tienny että ripset kasvaa:D:D ?

   Poista
  3. ripset todellakin kasvaa ja uusiutuu, vaikka sitä ei moni ole tullut edes ajatelleeksi:D

   Poista
  4. Onks sulta ano ikinä lähteny ripsiä irti? :D Niiden tilalle kun kasvaa sit uus :DD

   Poista
 8. Vaseliiniä joka ilta nukkumaan mennessä luomiin niin kyllä ne ripset siitä kasvaa!! Tosi monet kaverit tehny niin ja niiden ripset on kasvanu tosi hyvin ja nopeesti :)

  VastaaPoista
 9. Miten sait tänne blogiin sponsorin?? :D onks niillä jotain kriteerejä et mitä ne sponsoroi, ja kysyikkö vaan et sponsoroisikko mun blogia? :D Kiva postaus oli. Itelläki on ollu kerran tekoripset siis seppälästä, ja oli hyvät!

  VastaaPoista
 10. Mutta eikös liimattavat ripset mene yhden päivän kälkeen roskiin? Mulla ne menee aika kuivuneeksi mytyksi yhden kerran jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tosiaan mene, jos muistaa ottaa liimat vaikka pinseteillä pois käytön jälkeen:)

   Poista
 11. mun isosisko laittaa nuita ripsipidennyksiä ja siinä sivussa oon saanu hirveesti tietoo niistä. Ne PITÄÄ huollattaa n. kuukauden välein, jos haluu et ne näyttää koko ajan luonnollisilta. Silmiä saa kyllä pestä muttei saa hinkata, eikä saa käyttää öljyliukosia pesuaineita. Ja kannattaa myös välttää naamallaan nukkumista. Ja se on hassua, että jos nukut vasemmalla kyljellä, niin se näkyy ripsissä. Vasemman puolen pidennykset tippuu silloin nopeemmin.

  Itsellä on niin pitkät omat ripset (about 12mm) että 14 mm pidennykset ei vielä edes näytä pitkiltä. Ripsipidennykset helpottaa elämää ku ei tarvi paljo meikkailla että näyttää huolitellulta. Toki sitte ripset saattaa vähän kärsiä mutta ainahan ne takas kasvaa yhtä vahvoina ku ennenki. Plus kannattaa värjätä ripset ennen ripsipidennysten laittoa kestovärillä, niin sitten ripsien tyvi ei näytä tyhmältä ku se on sitte vaaleempi. :D

  Pidennysten laitto kestää jotain 1-2,5 h ja mulla se ainaki oli ihan hirveetä ku vihaan olla hereillä silmät kii. :D Jotain niin kamalaa! Muthei harmi ku otit noi pois nimittäin mä ainaki suosittelen ihan kaikille! :)

  VastaaPoista
 12. Tossa " ehtiväthän ne ollakin 5 kuukautta" tai jotain sinne päin.... Nii pitäiskö siin lukee 5 viikkoo?:DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei vaan 5kuukautta, huollot tietysti välissä:)

   Poista
 13. Viimeisin ano, jos Tiia laitto ne elokuussa niin onko siitä 5 viikkoa vai kuukautta?:D kannattais ehkä lukea kunnolla..

  VastaaPoista
 14. Kyllä ripset kasvavat:) nimimerkillä oma heppa tökkäsi turvallaan suoraan vasempaan silmääni ja siintä lähti suoraab keskeltä n. Sentin pituiselta alueelta ripset..

  VastaaPoista
 15. Ihan kiva postaus, vaikka ei silleen kiinnosta :) Mutta aika pahasti kärsinyt sun omat ripset.

  VastaaPoista
 16. kiva postaus oli!:) itselläni on luonnostaan tooodella pitkät ripset, niiin en huollata näitä mitenkään(;

  VastaaPoista
 17. hei kiva postaus!aattelin nyt tähä laittaa et ite ku en halunnu käyttää enää alaripsissä ripsiväriä,koska se levis aina tosi nopeesti,sitten tajusin että ne näyttää kamalan lyhyiltä nii luin jostain sillo että niitä kannattaa vähän leikata latvoista nii ne kasvaa sit pidempinä ja niin siinä kävi mulle kasvo pitkät ja tuuheat ripset ku ihan vähän otin päistä pois! ei menny pitkään ku ne kasvoivat,voin suositella tätä!(:

  VastaaPoista
 18. lifestyle viikko olisi taas kiva :) !

  VastaaPoista
 19. mun mielest tekoripset on tosi hankala laittaa ja tooooosi epämukavat :D yleensä en ees käytä ripsarii ku se kutittaa mun silmiä..

  VastaaPoista
 20. nätilthä noi tekoripset näyttää. ite käytin lähes joka päivä anttilasta ostettuja tekoripsiä anttilan liimalla. pysy hyvin ja kivan näköset, mut kulutti multa ripsiä sikana.. en varmaan vaa osannu laittaa niitä tarpeeks hyvin, mut enää en uskalla edes kokeilla, pelottaa että loputki ripset tippuu pois. :D

  VastaaPoista
 21. Ihan mukavaa vaihtelua ovat nämä lifestylet! Olen itsekin harkinnut ripsien pidennyksiä, mutta en ole uskaltanut, kauhutarinoiden takia :D

  VastaaPoista
 22. Oli kiva, kun on välillä lifestyle postauksia :) En tiiä ootko missään kertonut tai en ainakaan oo nähny missään, mutta mikä oli sun eka oma hevonen/poni tai oliko sulla Pinjan kanssa yhteinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilli oli meidän eka ja yhteinen poni:)

   Poista
 23. Kiva postaus, kun mulla itellään oli ripsienpidennykset syksyllä :) Olihan ne tietty kätevät, mutta just ihan älyttömän kalliit ja pelkäsin että omat ripset tippuu. En ainakaan huomannu, että ois harventunu huomattavasti :) Mut tosi kivalta näyttää noi tekoripsetki!

  VastaaPoista
 24. kiva postaus, ja itekki harkitsen irtoripsiä kun omat on nii lyhyet :D mutta sattuuko tuo irtoripsien pois ottaminen?

  VastaaPoista
 25. Miten pitkään tuollasten laitto kestää?:D Tooosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pidennysten n2 tuntia ja tekoripsien tällä hetkellä reilu 10min, siihen kuuluu silmä meikki ja yms. Mutta vielä mä opin nopeemmaks:D

   Poista
 26. Omat ripset kasvaa todella nopeasti takaisin. Mulla tulee pidennysten poisoton jälkeen muutaman viikon päästä sellanen vaihe, että ripset kasvaa todella pitkiksi. Mutta älä vaan tunge vaseliinia silmiin, se tukkii ihohuokoset eikä tee hyvää silmille.

  VastaaPoista
 27. Mulle on sanottu et jos haluu et ripset kasvaa nopeesti, nii kannattaa laittaa niihi ravinnetta. Tosi kivan näkoset tekoripset ! :))

  VastaaPoista
 28. millon tulee se my day ? :) t : iloinen ano joka luki juuri tosi hyvän postauksen ;D

  VastaaPoista
 29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 30. Ei nyt liity tähän juuri mitenkään mutta taisit vilahtaa Ypäjä sarjassa siinä kuudennessatoistaosassa jossain 24:30 kohdassa :D

  VastaaPoista
 31. Kirjoitit,että ripset eivät pysyneet enää järjestyksessä, mutta ammatilaisen tekemät ripset pysyy ilman harjaustaki järjestyksessä ja hyvännäköisenä.

  VastaaPoista
 32. noi missä on noi timantit on hienot c:

  VastaaPoista
 33. Ainakin itselläni kasvoi ripset takaisin, ja todellakin kärsivät pidennyksistä, aika paljonkin. Katkes ja oheni. Plussaa ehkä se että aiemmin kasvoi ripset yhdessä rivissä, mutta nyt niitä on useammassa, eli ripsien laittajan unelmasta painajaiseen. Tosin hieman on kapinallisia ripsiä jotka ei suostu kasvamaan samaan suuntaan kun muut. =) Mutta tosiaan, nyt on ihan yhtä pitkät ja ehkä vahvemmatkin kuin aiemmin.

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!