#328 Lifestyle viikko: surkea lifestyle bloggaaja ilmottautuu

tiistai 24. heinäkuuta 2012
 Kävin pitkästä aikaa lenkillä tossa viikonloppuna. Huoma kyllä ettei oo vähä aikaa juossu, varsinkin illalla kun polviin sattu ihan kunnolla. No, toivotaan et jalkakivut helpottais kun käy juoksee vähä enemmä:)

Lauantaina näin Janitaa, Hennaa, Veeraa ja Teemua jotka lähti sitten täksi viikoksi riparille, siitä ei valitettavasti ole kuvia. Oon kyllä ihan surkee lifestyle bloggaaja kun en muista koskaan ottaa kameraa mukaan, saatikka kuvata kännykällä..Sunnuntaina oli Emmin rippijuhlat. Sieltäkään ei ole kuvia, koska pinja otti ne Iphonella ja nytkun se on tampereella niin en niitä tähän hätään saa.. No, muutama kuva ennen juhliin lähtöä kotoa.

Nyt tämä erittäin huono lifestyle bloggaaja alkaa väsäämään kunnon !heppapostausta! illaksi.

Muutaman lukijan toiveesta tein Formspringin! Kaikki siis kyselemään täällä

8 kommenttia

 1. kuka se lokki on ?Onks vekki ja lokki siskoksia ? Eims niitte blogit oo prinsessaponi. ja vekkilife.blogspot.fi ??mut ehän on kummakki venla nimisiä ? Onko lokilla blogia ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vekin sisko. Ei prinsessaponi blogi on ihan eri venlan, ei liity mitenkään vekkiin ja lokkiin. Mutta vekin blogi on vekkilife.

   Poista
 2. mikä on formspring? :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. semmonen missä voi kysellä kaikkee, en osaa selittää:D

   Poista
 3. onks pinja tos yhes kuvas ku toi liikkuu tollai ? onks se pidempi ku sää ? :D

  VastaaPoista
 4. mistä toi huppari?:D

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.