#298 GP-kisa fiiliksiä

lauantai 9. kesäkuuta 2012


Moi! Nyt ei oo tullu kunnon postausta kun ollaa oltu aktiivisia seuramme edustajia ja jo toista päivää putkeen GP-kisoissa töissä/talkoissa ja huomenna jatkuu. Eilen meitä oli niin vähän nii ei ehtiny kuvailemaan, mutta tänään oli jo enemmän porukkaa joten ehdittiin välillä napsia kuviakin.

Ollaan nyt jo kolmatta vuotta peräkkäin GP-kisoissa töissä, ensimmäisenä vuonna avattiin kamalassa kaatosateessa poistumisporttia, sitä seuraavana helteessä liputettiin ja oltiin radalla ja tänä vuonna sitten vähän saman tyylistä hommaa. Eilen olin pelkästään radalla nostelemassa esteitä, luokkien välissä numeroimassa ja muutenkin laittelemassa rataa seuraavia luokkia varten
Tänään kumminkin olin välillä valvomassa verkkaa. Yhdessä vaiheessa verkassa oli sitten yksi ratsukko liikaa, hetki mietittiin ja huomattiin että ylimääräinen oli Mikael Wahlman. Venlan kansa päätettiin, että ei kyllä käyä sille sanomassa että mee pois. Odotetaa, kumminki kohta joku lähtee. Tuukka sitten tuli sanomaa, et nyt hommatkaa se yks kentältä pois ja pakkohan se oli. Pyysin nätisti poistumaan ja tietysti hän lähti. Mutta oli se jotenki jännää, jollekki muulle kun "huippu ratsastajalle" se olisi ollutki helpompaa käydä sanomassa :D


Muutenki oli taas tosi hauska päivä. Jennin kanssa siellä huideltiin ympäri kisa-aluetta, vähän tylsäähän siellä olisi ilman hyvää seuraa ja laadukkaita juttuja! Huomenna vierähtää sitten taas koko päivä siellä, huomen illalla ehkä postausta torstain epäonnistuneesta valmennuksesta.  
Oli myös hauska seurata tuttujen menoa. (Alue)valmentajamme  Sanna Backlund voitti tämän päivän pääluokan ja muutamilla muillakin tutuilla meni mielestäni aika hyvin. Varusteratsastajana tuli samalla myös hyvin kartoittettua mikä on nyt in ja mikä jo jäämässä pois muodista;)


Ne jotka eivät vielä ole oman seuran talkoissa olleet niin menkäähän ihmeessä vaikka jonkun kaverin kanssa! Pikkuhiljaa siellä saa vastuullisempia tehtäviä ja ainakin meidän seurassa opastetaan ja neuvotaan ensikertalaisia tosi hyvin. Ja varsinkin jos on isommat kisat kyseessä, niin näkee huippuhevosia ja huippuratsastajia. Ratsukoiden verkkaaminen ja rataan tutustuminen on mielenkiintoista!
25 kommenttia

 1. kivat kisat oli! ja teitä talkoolaisia oli mukavasti, niin kisatkin sujuivat sutjakaasti! :)

  VastaaPoista
 2. "Varusteratsastajana tuli samalla myös hyvin kartoittettua mikä on nyt in ja mikä jo jäämässä pois muodista;)"

  Kerran sanoit että et oo mikään varusteratsastaja? Eikö Horze tai Hööks käy ihan yhtä hyvin? Säästyy rahaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. millon olen niin sanonut? Käy ne, varainkin hööksin tuotteista tykkään ja niitä meillä paljon onkin.

   Poista
  2. Joskus sanoit että vaikken mikään varusteratsastaja olekaan. Mutta siis en tarkottanu millään pahalla :DD

   Poista
 3. superkiva video ja lopetus! olisinpa päässyt katsomaan noita kisoja :)

  VastaaPoista
 4. Heh, ootko tossa taustalla? :D http://www.hevosurheilu.fi/Ratsastus/kuopio_noora_forst233n_mukana_huomisessa_gposakilpailussa_769924.html

  VastaaPoista
 5. Jos nyt sait tietää vähän noita et mikä in/out ni voisit tehä semmosen podauksrn???? :)

  VastaaPoista
 6. Oi, sulla oli varmasti kiva päivä! Oon monta kertaa miettinyt että olisi kiva olla jossain isommissa kisoissa talkoolaisena, mutta aina se on vain jäänyt.. No, ehkä vielä joskus.

  VastaaPoista
 7. Missä päin noi GP-kisat pidettiin? Miten sinne päsee auttelemaan?
  + Voisitko tehdä sellaisen mikä on in ja mikä on out, postauksen vaikka ensi viikolla ? =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopiossa pidettiin, siihen seuraan mihin kuulut niin niiden kisoihin voit mennä töihin ja seurassasi kyllä neuvotaan:)

   En tiedä teenkö tollasta postausta, katotaa.

   Poista
 8. No siellä sentää paistaa aurinko ! täällä vantaalla on satanu 2 pvää ja koko viikollakaa ei oo ollu ns. lomailmoja ):

  VastaaPoista
 9. Sait haasteen :D ! http://jonnanelamaa.blogspot.fi/2012/06/haaste.html

  VastaaPoista
 10. Ihan sikakivaa varmaan olla tuola ! Tosi hienoja kuvia ja kiva video :)

  VastaaPoista
 11. hahahahah asdfouagibhkjnbjeih vähä repes tossa miksu-kohassa :D:D:D eiiii

  VastaaPoista
 12. sanottiiks siellä mitään vereduksen suojista? :o

  VastaaPoista
 13. näin sut eilen ja tänää! Tänää seisoit iha mun vieressä mut en kehannu sannoo mittää!:'D :p

  VastaaPoista
 14. Jaluun tonne itekkiä!! :CCCC

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.