#242 Kisafiilistelyä ja hyppäämistä

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Moi! Oon nyt yrittäny ladata sitä varustepostausta teille, mutta tube ei onnistu yhteistyöhön. Video oli latauksessa 3h aamulla ja oli ladannut 33%.. Onhan se melkeen 15min mittanen, kun en tajunnu selittää lyhyemmin, mutta silti!
No, itse asiaan. Lauantaina päästin Venlan kyydillä Ohenharjuun katsomaan ja kuvaamaan kansallisia estekilpailuita. Oli tosi hauskaa nähdä taas tuttuja heppaihmisiä!:) Ja kovasti teki kyllä itsekkin mieli radalle, kun kavereitten kaa rataakin muutamaan otteeseen kävelin.


Pikkusiskoni Sini ja serkku olivat äitin avustuksella liikuttaaneet hepat. Äiti oli taluttanut aina toista ja serkku oli ollut alkukäynnit kyydissä, sillä välin Sini sitten oli ravaillut vähän ja sama toisella hepalla. Hepat olivat kuulemma käyttäytyneet tosi hyvin, hienoa hepat;)Tänään sitten ridasin aamusta heti Lillin, jonka jälkeen vähän vauhdikkaammin Voiton, kun oli kiire kaverin synttäreille. Mietin pitkään hyppäänkö, mutta päätin sitten mennä muutaman kerran "kotiläksy" tehtävät. Eli sen linjan, jossa mentiin välit joko kahdella tai yhdellä laukalla. Sekä kaarevalla olevia puomeja, jotka mentiin joko innarina tai yhdellä laukalla. Puomit suju tuplasti paremmin kun viime kerralla ja sain Voiton koottua tosi lyhyeks, mutta laukka pysyi kumminkin hyvin yllä.


Linja onnistui vasempaan kierrokseen tosi hyvin, tulin sen vaan siihen suuntaan vaan kaksi kertaa. Toisen kerran kahdella laukalla ja toisen kerran yhdellä, molemmat meni hyvin paitsi oma istuntani on ihan järkyttävä. blaah..

Oikeaan kierrokseen ei sitten mennytkään ihan yhtä hyvin, en millään meinannut saada kahta laukkaa mahtumaan. Menin ehkä kolme kertaa sen ennen kuin onnistu, sitten vielä pidennys. Joka onnistui ekalla kerralla. Pinja ja Sini jäivät taluttelemaan heppoja, kun minä ryntäsin siivoamaan karsinoita. Ehdittiin kun ehdittiinkin sitten melkein aikataulussa synttäreille.
Kaiken kaikkiaan oon taas tyytyväinen molmepiin heppoihin, jotka olivat ihanan innoissaan hyppimässä :) Tässä suunitellaan ja mietitään joko lähdettäisi 7.4 oleviin seurakilpailuihin korkkaamaan tämä kisa kausi.

11 kommenttia

 1. Miten pitkät välit teillä oli tuossa linjalla/sarjalla, jossa piti ottaa kaksi tai yksi laukka ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm en nyt muista, pitää mitata seuraavan kerran kun meen kentälle.

   Poista
 2. Kiva postaus! :)
  Toivottavasti saat sen videopostauksen ladattua Tubeen!

  VastaaPoista
 3. miks lilli ja voitto ei oo samassa tarhassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarhoissa on sen verran vähän tilaa ja kun hokit on jaloissa, niin halutaan välttää haaverit. Laitumella ovat sitten samassa

   Poista
 4. miks lilli ja voitto ei oo samassa tarhassa?

  VastaaPoista
 5. miks lilli ja voitto ei oo samassa tarhassa?

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia kun aurinko paistaa :) Miten oot muuten tehnyt nuo "lisätietoa" jutskat? miten olet saanut niihin nuo kuvat? :)

  VastaaPoista
 7. Heei missä on 7.4 kisat? Me tarvittais ehkä jotkut kisat sille viikonlopulle nimittäin ;) ja kiva postaus muuten, voitto on niiiin supersöpö ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kikalla muistaakseni, aika lähellä kai teitä?:D katppa Kuorin sivuilta tai kipasta seurakisoja:)

   Poista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.