#233 Maailmalle olet vain joku, mutta minulle olet koko maailma.

tiistai 28. helmikuuta 2012

pitkin ohjin kävelyiden jälkeen ravaan aina muutaman kiekan pitkin ohjin ja sitten vasta aloitan työskentelyn lyhyin ohjin.

Moi! Menin eilen ilman satulaa tarkoituksena vähän taivutella ja saada Voitto vetreäksi, sillä oletin että olisi vähän jäykkä ja jumissa viikonlopusta. Mutta ei ollut jäykkä, eikä jumissa vaan oli aivan mahtava! Se on ollut nyt kolme päivää putkeen ihan huippu ja eilinen vielä kruunasi kaiken. Otin ohjat käteen ja heppa kulki jo heti alkuun tosi kivasti, työstin vähän ja tuli ihan tosi hyvän tuntusia pätkiä.

4 kommenttia

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.