#215 lämmin pukeutuminen on kaiken a ja o

perjantai 27. tammikuuta 2012Moi! Kuten kuvista ehkä huomaatte on täällä alkanut pakastamaan ja eilen pukeuduinkin erittäin lämpimästi :D! Leikkasin Voiton hännän ja siitä tuli hieman liian lyhyt minun makuuni, mutta siitähän tuo kasvaa entistä parempana.

Humppailtiin semmonen 40min kentällä. Alkukäyntien aikana ideoitiin Pinjan kanssa aivan mahtava video, jonka tulette näkemään kunhan ehditään toteuttaa. Voitto oli alussa tosi reipas, mutta sitten kun päästiin ravailemaan niin oli ihan normaali. Laukkojen nostoissa se ampaisi molemmilla kerroilla aika kivasti ja muutenkin sai pidellä :D Lopuksi sitten kylmäilin jalkoja vähän lumihangessa.

Tänään varmaan tehään vähän hankitreeniä, mutta ihan vain kävellen ainakin Voiton kaa. Menen ilman satulaa, kun viime talvinen ongelma on palannut, vielä kun satula on vähän epäsopiva nyt kun lihakset on tippunu. Se siis hietää takaa karvat pois, vaikka alla on lampaankarva romaani ja paaksu huopa.

No menen tänään ilman satulaa tänään kun vaan kävelen, katsotaan miten omat jalat kestää kun hieman kipeät eilisestä 1500m juoksusta liikkatunnilla, halusin välttämättä juosta sen vielä uudeestaan kun en jaksanut pelata sählyä. Viimeksi ei oikeestaan tuntunu mitään, mutta nyt kun juoksin ilman kenkiä..
4 kommenttia

  1. Haha :D toi tonniviissatane sit tälläkertaa ilman kenkiä ja hirveetä vitutusta;) oliko eroo? ::Dd

    VastaaPoista
  2. Hihiii, vähä hieno toi sun takki ;))

    VastaaPoista
  3. Maailman ihanin takki! Oikee kunnon eskimo :D

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.