#185 Pikapäivitys

maanantai 7. marraskuuta 2011

Sunnuntain itsenäisestä hyppelystä, josta toivottavasti huomenna lisää.


Moi! Olisi hirveä inspis kirjoittaa teille kunnon romaanipostaus, mutta en ehdi. Ärsyttävää! Sunnuntaina nimittäin en saanut käydä ollenkaan koneella, kun lauantaina vietin sielä muka liikaa aikaa :D Ja nyt on kauhea kiirus niin en ehdi postata kunnolla. Heti koulusta tultuani käytiin ridaan omat hepat ja tekeen talli, nytten lähdetään sitten Korholaan kun Pinja ratsastaa Reetalla. Huonoin asiahan tässä on se, etten oikein enään muista mitään lauantain ratsastuksesta.. Toivottavasti huomenna ehdin kirjoitella teille, koska mennen mammalle ja papalle (jos joku ei tajua niin siis mummo ja vaari=mamma ja pappa) ja en tiedä miten saan siellä netin toimimaan..

3 kommenttia

 1. onks noi sun ratsastushousut polvipaikkaset?:D

  VastaaPoista
 2. En tiiä, onko joku jo kommentoinut, mutta meinasitko ladata sen kisapostaus videon uudestaan Youtubeen, siis äänien kanssa? Vai saako sitä edes toimimaan siellä, niin että äänetkin kuuluisivat. Kun itsestäni ainakin olisi hauska katsoa se ja äänetkin olisi mukava kuulla. =) Toivottavasti pääset postailemaan taas pian....

  VastaaPoista
 3. Harmi kun sun postailu on vähentynyt, ootan nimittäin aina ihan sikana että sulta tulis uusia! Näitä on nimittäin tosi kivaa lukee :) Mutta ymmärrän kyl että on paljon tärkeämpääkin tekemistä kun talli töröttää pihassa :D

  ps. tosi hieno toi uusi banneri!

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.