#181 Pinja ratsastaa

maanantai 31. lokakuuta 2011

Alotettiin nyt Voitolle taas joka kuukautinen rautakuuri (:


Moi! Pinja meni tänään Voitolla pitkästä aikaa ja Sini sitten Lillillä. En (taaskaan) jaksa kertoa hirveen tarkasti, mutta tässä nyt pikaiset kuulumiset (: Lataan muuten sen videopostauksen mahdollisimman pian uudestaan, jos ette kerran kuule mun kanavallakaan niitä ääniä. Itsellä ainakin vielä sielä kuuluu?

Minä siis pidin Sinille tuntia, josta ei kyllä oikein tullut mitään.. Molemmat hermostuttiin vähän turhaa toisillemme ja itseänikin rupeaa hermostuttamaan kun en näe heti työn tulosta. Ehkä minusta ei ole valmentajaksi:D Pinja sitten meni Lillillä ihan todella kevyesti, käyntiä ja raviakin vaan aika vähän, koska huomenna meillä on estevalkku Pikkupihalla. Nyt sattu nää hyppäämiset aika lähekkäin, kun löytynyt muuta yhteistä aikaa ja Martta lähtee ensi viikoksi työmatkalle.

Vitsit oon tyytyväinen muuten itteeni, kun tajusin vihdoin miten saan näitä valolla tehtyjä kuvioita ikuistettua kameralle:D Sori kun teitä varmaan kiinostaa tämmöset asiat..8 kommenttia

 1. Voitko antaa mullekin vinkin, et miten noita kuvioita tehdään?
  Mitkä asetukset ja mikä tilanne ja niin edelleen...

  VastaaPoista
 2. Miksei Pinja kisaa Lillillä? Eikö sekin ole kuitenkin ihan hyvä hyppäämään? Lilli siis :D

  VastaaPoista
 3. Voitto näyttää tosi isolta noissa kuvissa :D Kivoja kuvia taas! :)

  http://team-n-l.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. eka Anonyymi - Eli pimeetä (onnistu kyllä ihan valosassakin) ja joku esim. auton valot kaukana olevalla tiellä (alemmassa kuvassa) tai taskulamppu (ylempi kuva). Järkkärillä ainakin siis onnistuu niin, että laitat pitkän valotusajan (onnistu myös mm. salamattomalla säännöllä yms.) sitten heilutan kameraa (alemmassa kuvassa) tai heilutetaan valoa (ylemmässä kuvassa). Toivottavasti tajusit :D

  toinen Anonyymi - Lilli on tällä hetkellä saikulla, kilpailisi muuten (:

  tv. blogin ylläpitäjä tiia koulun koneella atk-tunnilla ;D

  VastaaPoista
 5. Sinut on haastettu :)
  http://rulleponi.blogspot.com/2011/11/haaste-taas.html

  VastaaPoista
 6. Miten sä teet noi kylmät ja lämpimät??

  VastaaPoista
 7. haastoin sut blogissani simblythedream.blogspot.com (:

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.