#147 Kisoja edeltävät päivät

perjantai 12. elokuuta 2011


SORI MUN RYHTI TAAS VAMEE, KUN YRITÄN MENNÄ VÄHÄN LYHKÄSEMMILLÄ OHJILA ;<


Moi! Huomenna tahkon kisat. Ärsyttää vaan hirveetsi, ku neivät saa niitä lähtölistoja (taaskan..) nettiin -,- No katotaan miten pärjätään ilman niitä :D Käytiin ostamassa siis ne kannukset joista kuva tossa, ei ihan semmoset kun martalla oli, mutta sama periaate (kuulemma) noissa on (:

Eilen menin siis sitten ihan omalla kentällä, pitkällä kouluaipalla ja ihan ponikannuksilla, kun ei vielä ollu noita uusia. Sain Voiton kulkemaan tosi helposti tarpeeksi reippaasti:D Se liikku ainakin mun mielestä välillä ihan huippu kivasti, rullas itekki eteen, ettei tarvinu koko aikaa käskeä. Ravissa sain sen oikean fiiliksen, mutta laukassa en ihan.. Kentällä ei voi kuitenkaan lakassa spurttailla kun on niin pien ja sitten jotenki nei muutenkaan ollu ihan yhtä hyvä laukassa. Tok ien työstänyt sitä oikeestaan yhtään, vähän aan laukkasin.. Tänään aattelin sit vaan jolkotella ja valmistautua ite huomisiin kisoihin..

Huomenna tavoite olis päästä radat läpi ja jos 80cm menee hyvin niin eka 0/0vp ysikympistä. Emmi tuli meille sinne hevosten hoitajaksi niin saatte varmaan radoista videot (:

5 kommenttia

 1. Voitto menee noilla lyhyemmillä ohjilla musta paremmin kun pidemmillä ! Se menee suorastaa tosi hienosti :) ! En oo ehkä lukenu teiän blogia tarpeeks kauan tai sitte et oo esitelly mutta minkä merkkinen tuo Voiton estesatula on ? :)

  VastaaPoista
 2. Ite olisin tullu kattoo niitä tahkon kisoja ja hoitaa sinne meijän tallin yhtä hevosta mutta se ei sit meekkään sinne kisoihin niin en pääsekkään kuvaa sinne :((( mut itekki oisin yhesti tullu tahkolle kisoihin mutta en päässy koska oltiin reissussa sillon :( mut onnee teille kisoihin! :))

  VastaaPoista
 3. toss tekstissä oli aika paljon kirjotusvirheitä :(

  VastaaPoista
 4. Pinja - Kiitos:D Ja se on zaldi, olisiko top jump malliltaan.

  eka Anonyymi - Harmi, kun et päässyt ;(

  toinen Anonyymi- joo tiiän :D kirjotan ton(jamonenmuun) tekstin aika nopeesti niin tulee näppäilyvirheitä. Yritän panostaa seuraavan postauksen kirjotuksiin.

  VastaaPoista
 5. Haha, mun synttäripäivä

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.