#144 etene, etene, ETENE, ETENE

sunnuntai 7. elokuuta 2011
Moi! Eilen Sini ratsasti, minunkin piti ratsastaa, mutta rupesi satamaan aika paljon ja päätin jättää väliin ratsastamiseni. Sini ravasi ihan täyttäpäätä jo ilman taluttajaa. Sinin käsi heiluu vielä vähän keventäessä ja Voitto ilmeisesti olettaa, että nyt pitäisi kulkea muodossa ja heppa kulkee siellä sitten ihan kivan näkösesti oikein päin kun Sini selässä :DTänään oli siis se Sannan valkku Pikkupihassa. Oli sen verran epävakainen sää, että tunti pidettiin maaneesissa, joka oli ihan hyvä, sillä välillä sato ihan kivasti. Tunti meni ihan jees, että ei mitenkään äly surkeesti, koska Voitto oli kuitenkin melko kiva, mutta minä en vain osannu ratsastaa. En meinaa saaha Voittoon millään keinolla tarpeeksi vauhtia ja sen takia linjat ja sarjat tuottivat ongelmia.

Kuten Martta on monesti sanonut, suurin osa ongelmistamme korjautuisi kunhan laukkaan saisi enemmän tempoa! Kuten viime Martan tunnilla ja nytkin, alkoi heti onnistua kun sain riittävän perustemmon, joka säilyi myös kaarteissa.

Tehtiin itse tunnilla erilaisia radan pätkiä, jossa oli paljon linjoja ja kääntelyä. Vaikka sainkin aika paljon palautetta ja tuli muutama kieltokin, olen ihan tyytyväinen, täytyisi vain itse rueata ratsastamaan vähän paremmin.

Nyt, jotta saataisi se laukka pyörimään hyvin pidetään kisoja edeltävä Martan tunti Pikkupihalla, jossa on iso kenttä+maneesi. Siellä pitäisi sitten ainakin mahtua hyvin laukkaamaan ja harjottelemaan rataa. Valmennus olisi varmaan keskiviikkona ja sit torstaina alkaaki koulu jo ;/ Launtaina kisat Tahkolla, menen vakkarit eli 80 ja 90.

Seuraavalla viikolla sitten yritetään jotenkin päästä maastoon revittelemään, kun semmonenkin tuli vähän niinku läksyksi. Ongelmahan on se, että Lilliä ei voi jättää yksin kotiin eikä se ole siinä kunnossa, että voisi lähteä maastoon mukaamme.

6 kommenttia

 1. Minkä ikäinen Sini on?

  VastaaPoista
 2. Miksi Lilliä ei voi jättää kotiin siksi aikaa? ;o

  VastaaPoista
 3. te meette niin kivasti !! =)) hyväkun teillä joutuu ottamaan laukkaan enemmän tempoa ja meillä sitten pitää hidastaa ja samalla laukka pyöriväks.. tiiätkö muuten millon on taas ne uudet aluerengas ''karsinnat'' taine..?

  VastaaPoista
 4. Ensimmäinen Anonyymi - 7v

  Toinen Anonyymi - Meillä on tallissa vaan kaksi hevosta, eikä siksi kun toinen lähtee jonnekkin voi toinen jäädä yksin kotiin

  Lotta- Hah:D Ne on kai 16.-17.9. En oo ihan varma tosta päivästä, mutta ensi kuussa kumminkin (:

  VastaaPoista
 5. Te meette tosi tasasesti ja nätisti videon perusteella, mukavalta näyttää :) ! Ja hienosti tää pikku-neitikin ratsasti (:

  VastaaPoista
 6. Reeta - kiitos:D mennään vähän liiankin tasasen hitaasti..

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.