#143 tuuppausta

lauantai 6. elokuuta 2011


Oikeesti järkytyin kun näin nämä kuvat jossa kevennän :o kun en oo tienny et mun kantapää vamee noin pahasti!! Kun istun harjotusravissa, mun aseno on ihan jees, mutta kevyessä ravissa jotain järkyttävää..


Moi! Eilen sato aika kivasti, mutta pakkohan se vaan oli lähteä ratsastamaan. Meinasin jo, että pitäiskö juoksuttaa, mutta onneksi en juoksuttanut koska oli lopulta niin kiva ratsastaa (: Sadekkin lakkasi juuri sopivasti ja Voitto kulki lopussa tosi kivasti oikein päin.

Tein voltteja, ympyröitä ja kahdeksikkoja, eli taivuttelin Voittoa oikein perusteelisesti. Voitto kulkee toiseen kierrokseen tosi kivasti ja kivassa muodossa+ polkee hyvin alleen, mutta toisessa kierroksessa onki nvähän vaikea saada se samaan tilaan. Onnistui sekin sitten lopulta ihan hyvin (: Voitto oli niin kivan tuntunen, niin oli pakko ottaa muutamat laukatkin, jotka nekin sujuivat yllättävän hyvin. Nyt pystyn jo vähän ratsastamaan Voittoa laukassakin.

Säädin sitten selästä käsin Sinille sopivat jalustimet ja ne oli mulle kunnon jockey jalkkarit. Niin oli pakko leikkii hetki jockeytä, laukkasin vielä muutaman kiekan jockey jalkkareilla :D
Sini ratsasti sitten lopuksi Voitolla. Voitto meni oikein nätisti, vähän yritti luistaa Sinin käskyjä ja päästä helpolla.

Huomenna on sitten Sannan valmennus ja toivottavasti Pinja viitsii kuvailla paljon, niin saatte paljon kuvia (: Nytkin on paljon samanlaisia kuvia tässä postauksessa, mutta en osannut päättää mikä niistä on hyvä :D

6 kommenttia

 1. vähänkö kivoja kuvia ! koulukisoihinn !! :)

  VastaaPoista
 2. Lotta- jep koulukisoihin ollaan menossa, kunhan löytyypi tästä läheltä jotkut hyvät ;)

  VastaaPoista
 3. Ootte kehittyny Voiton kanssa ratsukkona ihan hirveesti (:
  Oon lukenu tätä blogia alusta asti ja tykkään ihan älyttömästi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi Svitis (:

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.