#137 Suuria muutoksia

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Bon Bon


Moi! Pinja halusi tehdä nyt Lillille oman blogin, joten Lilli ja Voitto blogi jakautuu nyt kahtia.. Olisin mielelläni pitänyt Lillin täällä minun blogin puolella, mutta Pinjan blogissa saatte varmasti paljon enemmän tietoa Lillistä(:

Tämänhetkinen ulkoasu on väliaikainen ja en oikein tiedä onko tuo nimikään hyvä, mitä mieltä olette? Joten nyt taas vapaaehtoiset bannerin tekijät voivat ilmottautua ;) Olisi myös hauska tietää alatteko lukemaan Pinjan+Lillin blogia (:


7 kommenttia

 1. Vähän harmittaa, mutta kyllähän se varmaan käy näinkin.. (: Ja alan lukea juu.

  VastaaPoista
 2. Itseänikin vähän harmitta, kun nyt tästä tuli tämmönen aika massa blogi.. Mutta jos pinja kyllästyy bloggaamaan niin omin kyllä Lillin itselleni tänne takasin ;D

  VastaaPoista
 3. Toi ulkoasu on kiva(: Aloin lukemaan lillinkin blogia (;

  VastaaPoista
 4. No harmi jos Lilli häippäsee tästä blogista, voithan sä toki silti laittaa siitä kuvia ja kertoo jotain edelleen, eihän tässä blogissa muutenkaan hirveästi edes ole ollut Lillistä (muuta kuin kuvia) joten ihan kiva lukea Pinjan ja Lillinkin touhuista erikseen :) Ovat niin söpö ratsukko niissä vaaleanpunaisissa <3

  Ja tykkäsin kyllä edellisestä ulkoasusta enempi mut kyllähän tämäkin menettelee :) Olis muuten kiva jos laittaisit vielä kuvia teidän "talliympäristöstä" esim. tarhoista, kentästä yms. tai videota, tuo tallin esittelypostaus oli kiva mut viel kiinnostais millaset tarhat esim. hepoilla on ja kaikkee sellasta :) Tykkään tosi paljon lukee tätä blogii ja toivon todella et jatkat bloggaamista :) <3 Teidän touhuista saa jotenkin intoa omaankin heppaharrastukseen vaikka mulla nyt nää puitteet ja hevoset ei oo ihan parasta mahollista luokkaa :D Olis hieno päästä eteenpäin ratsastuksessa ja kehittyä mut junnaan nyt paikallaan tommosen ex-ravurin kanssa.. ja kouluttamattoman 5v ponin.. Eikä ole mitään kenttiä tai muita hienouksia. Mutta heppaelämää silti :)

  VastaaPoista
 5. Lotta - Kiitos huiman pitkästä viestistä :D kaikki vinkkisi pistetty muistiin ja ulkoasu menossa vaihtoon tää on vain tilapäinen.

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.