#127 Kuva pläjäys

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Wow, 90 lukijaa. Kohta sata täynnä! Sitten keksin jotain erikoista teille (:

Moi! Eilen tuli räpsittyä vähän kuvia hepoista ja Emmi sitten kuvaili meidän talutusreissua (: Voiton jalka näytti aamulla tosi turvonneelle, soitettiin sitten eläinlääkäri joka tulee tänään. Illalla kuitenkin riehuivat Lillin johdolla laitumella ja Voitto käveli ja vähän yritti hölkkäillä, niin johan oli turvotus laskenu. No, ell tulee nyt kumminkin (:


Tehtiin tämmösen eilen :D

Ja tää on se sammakkoportti, mutta sammakko puhkes :'(

5 kommenttia

 1. Tosi hyvä postaus! Sammakko puhkes xD

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Sulla on tosi hyvä blogi (: En oo koskaan innostunu lukee hevosblogeja, mutta tää oli mun mielestä tosi hyvä. Jatkakaa samaan malliin, todellakin rupean lukijaksi :>

  VastaaPoista
 3. Hansku - Voi, ihana saada näitä super positiivisiä kommentteja (:

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.