#123 Villit ja vapaat

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Moi! Ihan ekaksi käykää äänestämässä facebookissa minun kuvia Nikonin valokuvauskisassa, KIITOS! (: Tässä linkki ekaan kuvaan ja tässä toiseen, tykkäätte vaan kuvasta niin saan yhden äänen. Ja vielä Pinjan lähettämää kuvaa Lillistä voi äänestää täällä.

Mutta nyt asiaan. Eilen päätettiin kokeilla ilman liinaa juoksuttamista ja samalla irtojuoksuttaa. Voitto ei tajunnut olevansa vielä käynnissä vapaa, mutta ravissa se sitten lähti jo menemään omille teille. Tuosta videolta voitte katsella tarkemmin, minkälaisia pukkeja ja piehtarointeja oli ohjelmassa. Lilli tajusi hienosti sen ilman liina juoksutuksen ja köpötteli nätisti menemään ympyrällä :D  Lillillä meinasi mennä vähän paniikin puolelle tuo vapaana juokseminen kun vahtasi Voittoa, joka oli viereisessä tarhassa. Menispä Lilli edes joskus tollasta ravia, mitä tossa videolla..

Kiinostaisiko teitä esittely lukemistani blogeista tai joku kilpailu?

2 kommenttia

  1. Toi kenttä on tosi kivan näköne. Voi että haluun kans meille. :)

    VastaaPoista
  2. Perus Lilli, se oli aina just tommone ku päästi irti! :D

    T. camilla ;)

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.