#119 Kenttä valmistuu

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011


Moi! Ei olla ratsastettu nyt kahteen päivään ( siis to ja pe ). Torstaina olikin hepoilla kengittäjä ja huomattiin sit illalla, että Lillihän könkkää käynnissäkin tarhassa. Oltiin kaikki silleen et, voi ei!! Soitettiin kengittäjälle, joka käski käydä naputtelemassa niitä nauloja, jotta nähään onko lyöny naulan huonosti. Ei regoinu mitenkään.. Päätettiin vaan ootella muutama päivä ja poni oli jo perjantaina parempi ja eilen (eli lauantaina) ei ontunu enään yhtään. Onneksi päästiin säikähdyksellä, mutta se vähän ihmetyttää, että mikä siellä jaloissa oli?

Kenttä on nyt hiekkaa vaille valmis ja siinä kivituhkalla voi jo ratsastaa! Joten mentiinkin Pinjan kanssa siinä eilen vähän. Kenttä pälysi ihan kivasti, joten ravailtiin siinä vähän, jonka jälkeen lähdettiin käveleen maastoon.

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.