#99 Vauhdikasta maastoilua

keskiviikko 25. toukokuuta 2011
Moi! Lähdettiin eilen Pinjan kanssa eilen pitemmälle maastolenkille. Piti kiertää ns. rytkyn lenkki, mutta Pinjasta tuntui jo alkumatkasta, että Lilli ontuu käynnissä. Lähdettiin sitten tukkiautotielle, eikä poni kyllä ontunut ravissa tai laukassa. Hepat olivat alkumatkasta aika laiskoja, mutta kunhan päästiin laukkapätkälle [laukataan yleensä aina samassa kohdassa :D] niin kyllä köytyi virtaa. Lilli meni poikkeuksellisesti laukassa ekana. Pidin aika pitkän välimatkan edellä menevään Lilliin, koska Voitto pysy aika hyvin hanskassa. Annoin sitten jonkin ajan kuluttua luvan, että Voitto voisi laukata Lillin kiinni. Nousin vaan kevyeeseen istuntaan ja johan lähti heppa :D Sai ponin ihan hetkessä kiinni - mentiin kyllä melkeen ohikin...

Laukailtiin sitten vielä takaisinpäin, tällä kertaa Voitto kärjessä. Aluksi olisivat halunneet mennä, eikä pidätteet oikeen menny läpi. Mutta kun piti pysähtyä, pysähtyivät molemmat ihan kiltisti (: Ravailtiin sitten jonkin matkaa ja Pinjan kehotuksesta mentiin pikku pätkä ilman jalustimia ravia [ erittäin järkevää ja turvallista maastossa ::D]. Voitto, joka ei yleensä pukittele päätti sitten pukittaa juuri silloin. No, onneksi en lentänyt tai mitään, mutta laitettiin kyllä jalustimet loppu matkaksi visusti jalkaan. Sitten kotitiellä rupesin löysäämään satulavyötä ja Voitto säikähti juuri silloin. Onneksi silloinkaan ei käynyt mitään. Hepat käyttäytyi melko järkevästi siihen nähden, että oli aika järkyttävä tuuli ja myrsky.

Ilmotin nyt sitten sinne torstain VuRin alue-estekisoihin itseni ja Voiton, mennään perus 80cm ja 90cm. Kohta lähdetään kouluvalmennukseen ja aloitan tuon erikoispostauksen kirjottelun kunhan kysely päättyy ;)

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.