#98 Videoita ja kuulumisia

maanantai 23. toukokuuta 2011

Innostuin viikonloppuna tekemään vähän videoita, jotka olette jo saattaneetkin tubessa nähdä (: Mutta linkkailen ne nyt vielä tännekki. Äiti varasi sen klinikka ajan, joka saatiin vasta ensi viikon maanantaille. Lilli tutkitaan+piikitetään ja jos aikaa jää niin varmaan ne taivuttaa+mahdollisesti raspaa Voitonkin. Ensi viikolla onkin sitten torstaina VuRilla aluekisat, lilli+pinja ei sinne nyt pääse, mutta mää meen voitolla varmaan 80ja90. Tästä tuli nyt tämmönen aika tynkä postaus, johonka lisäilen videot ja KuoRin sorsiksn kisoista kuvia.c Emilia R
3 kommenttia

 1. Tuo Lillin video on IHANA!♥ Samoin kuin kesä-video!
  Joo ymmärrän että ettet ehkä jaksa tehdä kaikista aiheista postausta, mutta kun nuo kaikki erikoispostausaiheet on niin älyttömän hyviä! =)
  Varsinkin ois kiva kuulla tuo koeratsastus ja tallin päivärutiini.
  No, jään odottelemaan seuraavaa postausta!

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkäsin tuosta Lilli-videosta, ihanan herkkä ja rauhallinen :) Ja upee toi JX:n ottama kuva teistä!

  VastaaPoista
 3. tosi kivat videot!

  Pystyispä munkin kimoponia suihkuttelemaan tuollalailla!...sihminen on yleensä ponia märempi :DD

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.