#97 vaihtelevalla fiiliksellä hyppäämässä

lauantai 21. toukokuuta 2011


Moi! Elikkäs, oltiin Pikkupihalla aluevalkuissa. Lilli oli jalkojensa takja vain seuraneitinä ja tepsutteli siellä kuin koira äidin perässä :D Mutta nyt itse valkkuun, en nyt tiedä ees et menikö se hyvin vaiko eikö. En nähny oikeen etäisyyksiä, enkä osannu kääntää kun tultiin tiukkoja teitä, tipuin taas ja muutenkin tuntu et vametin hirveesti, jos vertaa eiliseen meni tänään aika huonosti. Kuitenkin tuntuu et meni ihan jees..

Mentiin alkutunnista sileellä ilman jalustimia ravissa ja laukassa temmonvaihteluita, Voitto toimi älyttömän kivasti kun piti lisätä tempoa! Sitten hypättiin vähän ilman jalustimia ja voitte arvata, että tuli pikkusen kipeeksi jalat.. Onneksi saatiin ottaa lopputunniksi jalkkarit. Mentiin erinlaisia jumppia ja sarjoja. Voitto oli ihan jees, kielsi kyllä aika herkästi jos tuli pohjaan. Ja ite en oikeen nähny etäisyyksiä ja lähen sit vaan humputteleen sinne esteelle. Sannalta tulikin ohjeeksi; jos et näe etäisyyttä, koko mielummin mitä lähet vaan humputtaan kohti estettä. Samaten kun piti kääntää tiukasti esteelle jään roikkumaan sisäohjaan ja sit menee pieleen lähestymiset. Sitten kun Voitto oli kieltäny aika monta kertaa (vaikka kiellot olivatkin osittain minun mokia) tehtiin pieni "kurinpalautus", samalla kun annoin laukkapohkeet annoin raippaa pepulle. Tein tän muutamia kertoja ja johan hyppäsi. Voitto nimittäin kielsi ennen "kurinpalautusta", vaikka "kurinpalautuksen" jälkeen hyppäsi paljon huonommasta paikasta ilman kieltoja. Laitan joskus ton mun tippumisen videolta tänne, täytyy lähteä ilta talliin niin ei ehdi sitä nyt ladata (:

Laitettiin hepat sitten vielä pikkuhetkeksi kotona laitumelle ja kylläpäs molemmat nauttivat <3

5 kommenttia

 1. Nooh, aina ei voi olla täydellinen =)! Virheistä oppii, ja tärkeintä on olla hauskaa.....ainakin minulla! Rapsutuksia Lillille, toivottavasti jalat paranevat pian.

  VastaaPoista
 2. Tossa vikassa hyppykuvassa sulla on tosi hyvä asento !

  VastaaPoista
 3. Hienoja hyppyjä Voiton kanssa, ootte taitavia! Ihana tämä uusi vihreä
  ulkoasu!
  Niin, ja tee noista kaikista erikoispostaus, mitä vaihtoehtoja oli!!!

  VastaaPoista
 4. Nokkija- Hah :D Katotaan jaksanko tehä kaikista :DD

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.