#92 Lähes täydellistä

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Moi! Oli siis estevalkku Korholassa ja meni ihan älyttömän super hyvin <3:)) Ei ole kyllä pitkään aikaan onnistunu noin hyvin valmennukset. Mentiin ulkona ja tehtävänä oli kolmoissarja, jossa harjoteltiin johtavaaohjaa suoralla ja samalla tasapainoa. Oltiin vähän niinkuin peiliä, valmentajamme Tuomas oli linjan lopussa ja näytti aina kummalla kädellä piti johtaa ja sitten piti toistaa sama tehtävä. Harjoteltiin myös kevyttä istuntaa, tehtiin sellaista kahden esteen tehtävää koko ajan toistaen ja piti pysyä kevyessä istunnassa. Lopuksi mentiin sellaista kahden esteen tehtävää koko ajan taas toistaen. Esteinä oli trippeli ja okseri, jokaisen hypyn jälkeen estettä nostettiin 10cm, alotus este oli about 80cm. Molemmat hepat hyppäsivät hirmu hyvin ja Voitolakin löysin kivojakin etäisyyksiä, lopettettiin sitten kun esteet oli n.110cm.

Nyt voi kyllä lähteä tosi hyvin mielin sorsasaloon kisoihin! Käytettiin hevosia taas kahlaamassa ja Voittokin uskaltautui, kerran kun sen sinne järveen sai niin heppa kyllä viihty siellä hyvin :)


mä niiin rakastan mun esteistuntaa -,-3 kommenttia

 1. Miksi pitää hyppiä tuon korkuisia esteitä, kun istuntakin näyttää tuollaiselta?

  VastaaPoista
 2. Todella upea blogi! Oon lueskellu jo pidemmän aikaa mut en oo vaan muistanu / kerenny :D kommentoimaan!

  Teetkö jonkun erikoispostauksen kun tulee 100 täyteen? Esim. Vaikka kisapäivän ohjelma tj. :)

  VastaaPoista
 3. Hyi!!!! Mun kaverikin osaa olla paremmin kevyessa istunassa ja se on ratsastanu vaan vuoden!

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.