#88 Raporttia viime viikosta

perjantai 6. toukokuuta 2011

Moi ja anteeksi kun ollaan oltu himena hiljasina tän blogin suhteen :D Mutta mulla on hyviä syitä, ei ole oikeesti tapahtunu juuri mitään päivittämisen arvosta jjaa jos olisin vaan kirjottanu jostain maastokäppäilystä kuvattoman postauksen, olisi siitä tullut megatylsä. Mutta nyt kerron teille tästä viikosta lyhyesti.

Olin keskiviikkona katsomassa kaverini Ellan hevosia, voittekin alkaa lukemaan Ellan blogia ;)

Eilen juoksutettiin heppoja pellolla, Voitto ei oikein antanu kiinni ja riehu muutenki hirveesti tarhassa. Siitä vähän videolta otettuja kuvia teille, laitan joskus siitä videonkin tänne. Juoksutettiin sitten hevosia siinä pellolla, ottivat yllättävän iisisti vaikka siellä tarhassa hepuloivatkin. Molemmat juoksutettiin vaan ravissa vähän ja sitten toinen aina kuvasi.Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.