#103 Klinikka reissusta + ostoksia

tiistai 31. toukokuuta 2011

Moi! Eilen lähdettiin sit ajelemaan klinikalle ja matkassa kesti about 2h. Klinikalla jouduttiin venailee aika pitkään ennen kun päästiin hoidettaviksi. En nyt jaksa kertoa hirveesti, mutta klinikalla oltiin sitten noin 5h. Molemmille hevosille pistettiin jalkoihin jotain ainetta ja siis nyt ovat viisi päivää pelkästään tarhassa ja laitumella + kahden viikon päästä voi alottaa varovasti hyppäämisen. Eli nyt hieman hiljaiseloa tämän blogin suhteen ainakin sinne sunnuntaille asti, yritän nykästä jotain postauksia jostain jutusta :D

Nyt jäi siis tulevat kisat väliin ja seuraavan kerran starttaillaan varmaankin vasta heinä-elokuussa. Katsoin tässä juuri kipaa ja innostuin noista kenttäkilpailuista, mm.. niitä mietitään ja katsellaan selvittäisiköhän me harrasteluokasta. Ongelmia tuottavat varmaan se maastosuudelle yksin lähteminen, ainaki Lillillä.  No, mutta mietitään ja katsellaan ;D

Pinja osti Lillille prismasta nämä ihan heräteostoksena :)

Sitten pinja osti Suitsiopista rsl hanskat ja sitten jostain tuon pinkin paidan.

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.