#102 tienpäässä

sunnuntai 29. toukokuuta 2011
Moii! Ihan ekana haluan fiilistellä tässä teille vähän :D Eli kohta alkaa kauan odottettu kesäloma ja sit pääsee kunnolla treenaamaan ja vielä ku se kentänkin rakennus alotetaan <3 Hiiii, en voi ees kuvitella, että voi mennä ihan sillon kun haluaa niin kentälle vaan ratsastaan! Kaverini Emmiinakin alkoi pitää blogia, joten seuratkaahan hänenkin heppaelämää täällä. Käykää muutenkin tsekkaamassa noita suosittele listan blogeja!

Mutta nyt asiaan, käytiin Pinjan kanssa eilen ihan vaan köpöttelemässä tien päässä. Molemmat oli aika laiskoja ja veteliä, perjantain raskaamman treenin jäljiltä. No ravailtiin siinä sitten vähän ja muistettiin, että joskus ajat sitten tuli Tuomakselta kotiläksyksi harjotella vähän lisää tota kevyttä istuntaa. Siinä sitten ravissa mentiin kevyessä istunnassa ja koska se oli ravissa niin vaikeeta, päätettiin pikkusen laukatakkin :) Laukan jälkeen hepat olikin aika reippaita. Pinja muuten kokeili mun saappaita. Ne on muuten mulle ihan sopivat, mutta ne varret on vaan liian lyhyet :< Se sano et voisi periä/ostaa ne multa ja mä saisin uudet saappaat <3 En kyllä tiiä et raaskinko luopua ees noista, mutta pakkohan se on kun ovat liian lyhyet :D

Huomenna sitten klinikale lähtö, toivottavasti ei tule mitään yllätyksiä... Niin ja en muuten pysty lähettämään kommentteja jos oon kirjautunu, en tiiä miten voisin korjata sen että voisin taas kommentoida..?

2 kommenttia

 1. Ihan mukava, tämmönen peruspostaus!
  Ulkoasulle ois silleen kiva, että jos vaihtasit ton otsikko jutun, onko se nyt sitten joku banneri (?). Muuten tää vihreä on kyllä kiva!
  Ja tsemppiä huomiseksi Lillille, toivottavasti ei ole mitään vakavaa!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Lillille klinikalle (:
  Tykkään tästä nykysestä ulkasta,vois alkaa lukemaan tuota kaveris blogia :)
  Käyhän kurkkaamssa minun ja Mustakin blogi!
  http://valtinmustanblogi.blogspot.com/

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.